Debutant raidet RBK

<p><strong>Drammen, <a href="/stat/index.jsp?service=kampendirekte&amp;matchId=22388&amp;seasonId=default&amp;refId=default&amp;vm=false">Godset-RBK 1-1:</a></strong> Eliteseriedebutant Steffen Nystrøm (23) hadde ikke trent med Godset før han ble kastet inn mot stjernene fra Trondheim.</p>

Fotball , 30 august 2007 , TippeligaenStrømsgodset - Rosenborg 1-1Steffen Nystrøm , SIFAlexander Tettey , RBK
  • Thomas Larsen Røed

Les også:

— Jeg starter et stykke bak, så går jeg forbi Per (Ciljan Skjelbred) og Tettey. Jeg spiller vegg med Fredrik (Winsnes) før jeg går forbi en Rosenborg-spiller til. Han holdt meg i trøya, så jeg ikke kom alene med keeper, sier en fornøyd Nystrøm til Aftenposten.no, etter ilddåpen mot Rosenborg.

Det spektakulære raidet til unggutten endte med frispark noen desimetere utenfor 16-meteren. Det tok André Bergdølmo vare på, og sendte ballen klistret opp i krysset. Dermed utlignet Godset, og sanket med det ett viktig poeng som holder dem unna bunnstriden – kanskje aller viktigst på det psykiske plan.

Fire poeng mot RBK

— Det er ikke mange uavgjorte som er gode, men denne var god, sier Dag-Eilev Fagermo.

For Strømsgodset kom med fire strake tap i bagasjen til den 19. serierunden.

Selv med godt gjennomførte kamper den siste tiden, har det endt med tap, og den vonde trenden så ut til å fortsette for vertene, som startet kampen bedre enn Rosenborg. Typisk for lag i motgang, fikk Godset mål imot da Yssouf Koné sendte gjestene i ledelsen. Men endelig for Fagermo, skulle laget hans klare å komme tilbake.

— Det er deilig å bryte den rekka, forteller han lettet.

Treneren var fornøyd med innhoppet til Nystrøm. Spilleren selv, som ennå ikke har trent med Godset, gledet seg over debuten.

— Det var frem og tilbake, og høyt tempo. Men jeg synes jeg klarte meg bra, forteller han.

Tiger-Johnsen

— Den var grei den redninga, fleipet Jostein Flo til Espen Johnsen, vel vitende om at redningen som holdt Godset inne i kampen var i verdensklasse.

For det var ikke bare fremover på banen Godset glimtet til på Marienlyst. Lystavla viste 0-1 i det 72. minutt da Rosenborg fikk frispark på ”Sapara-hold”. Sloveneren fyrte av, og de fleste så nok skuddet i nettmaskene – utenom Johnsen..

— Den hadde gått rett i krysset, smiler keeperen til Aftenposten.no, som legger til at han var storfornøyd med kveldens innsats.

— Det er alltid spesielt å spille mot tidligere lagkamerater, sier keeperen som er på utlån fra nettopp Rosenborg.

Eliteserien

SVUTMP
1Molde24193255213460
2Bodø/Glimt24136560312945
3Rosenborg24128453351844
4Lillestrøm24135641281344
5Vålerenga24133846321442
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk