Fotball

- Må ta ansvar for etternavnet sitt

<p>Jan Åge Fjørtoft mener at Bjørn Helge Riise må ta konsekvensene av at han er broren til en Premier League-stjerne, etter slagsmålet i natt.</p><p><strong>LES OGSÅ: <a href="/eliteserien/article75563.ece">Slått ned på karaokebar</a></strong></p>

La Manga, Spania 20070223: Bjørn Helge Riise gir LSK1-0 ledelse over VIF på La Manga i Spania fredag.Foto Gorm Kallestad / SCANPIX
 • Espen Sletvold

Lillebror Riise og flere andre LSK-spillere ble angrepet på en karaoke-bar på La Manga natt til lørdag. Mens storebror John Arne havnet i klammeri med lagkamerat Craig Bellamy etter å ha nektet å synge karaoke forrige uke, oppsto tumultene på La Manga etter at Bjørn Helge hadde vært på podiet.

Lillestrøms manager Jan Åge Fjørtoft går langt i antyde at Riise burde spart seg fra å opptre.

— En kan like det eller ikke like det, men Bjørn Helge Riise må lære seg å ta ansvar for etternavnet sitt og at han er bror til en av Liverpools spillere i Premier League, sier Fjørtoft til rb.no.

Samtidig presiserer han at Riise ikke har brutt noen interne regler, og vil ikke kritisere spilleren sin.

— Bjørn Helge gjorde ikke noe galt. Men det kan hende at vi må gå gjennom de interne reglene og se om de er blitt brutt av andre, sier LSK-manageren.

 1. Les også

  Lillestrøm-spillere i blodig slagsmål

Mest lest akkurat nå

 1. 1
  VERDEN
  Publisert:

  Festvideo skaper trøbbel for den finske statsministeren. Sier seg villig til å narkotestes.

 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5