Fotball

Britiske medier: Zlatan havner i London-klubb

Alle tror at svensken kommer til å havne i London.

KLAR FOR NYTT EVENTYR: Zlatan Ibrahimovic sa søndag at det er interesse fra engelsk Premier League.

Zlatan Ibrahimovic sa selv søndag at hans tid er ute i Frankrike og Paris St. Germain når kontrakten hans går ut i slutten av juni.

Han bekreftet også at engelske klubber har vist interesse for ham, og Zlatan selv sa han gjerne vil spille i Premier League.

Alle de store engelske avisene skriver om dette mandag.

«Chelsea, Arsenal og, til og med, West Ham er fortrolige med at Ibrahimovic er sugen på London», skriver Mail Online. Samtidig blir det konstatert at West Ham trolig er ute av kampen allerede, fordi klubben mangler de finansielle musklene som er nødvendig for å sikre seg svensken.

For øvrig bekrefter West Ham-eier David Sullivan overfor Sky Sports at klubben ønsker Zlatan.

The Mirror er enig i at en av London-klubbene ligger nærmest til å sikre seg svensken. Avisen skriver at Arsenal allerede har kommet med et bud på Zlatan.

Manchester United blir også nevnt av The Mirror. Forutsetningen er at José Mourinho overtar managerjobben etter Louis van Gaal som det spekuleres i.

Men foreløpig er det bare en ting som er helt klart, og det er at det aller meste er uklart, bortsett fra at Ibrahimovic gir seg i Paris St. Germain i sommer og at han helst vil spille videre i England. (©NTB)

Les også

  1. Zlatan: - Det finnes interesse fra Premier League

  2. Ingen Zlatan mot Tyrkia

  3. Hodgson ut mot Rooney-kritikken: - Han fortjener ikke det

  4. Engelsk landslagskeeper kan miste EM

Les mer om

  1. Engelsk fotball
  2. Arsenal FC
  3. West Ham United FC
  4. Paris Saint-Germain
  5. Zlatan Ibrahimovic