Fotball

Syndebukk og helt

<p>Sead Ramovic fikk skylda for Moldes scoring, men reddet poeng på overtid.</p>

Oslo 20120728.Lillestrøm spilte uavgjort 1-1 mot Molde hjemme på Åråsen i lørdagens eliteseriekamp. Lsks keeper Sead Ramovic i bakgrunnen Petter Vaagan Moen.Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Foto: Scanpix

 • André Almløv

LILLESTRØM-MOLDE 1-1

ÅRÅSEN (aftenposten.no): Først feilberegnet Sead Ramovic innlegget Magne Simonsens slo etter 33 minutters spill, og måtte plukke ballen slukøret ut av eget nett. Så vartet han opp med en fantastisk redning på overtid, da Magnus Wolff Eikrem skrudde ballen rundt muren fra 17 meter, og reddet ett poeng for Lillestrøm.

— Det er ikke lett å spille mot et så godt lag som Molde, men de fikk jo et enkelt mål i dag. Han prøvde å legge inn og den gikk rett i mål. Men laget gjorde en fantastisk jobb utpå der og jeg ønsket også å delta, sier bosnieren.

LSK-scoring

Lillestrøm utlignet Moldes ledelse med ett minutt igjen før full tid. Da hadde midtstopper Frode Kippe blitt kjørt opp som spiss for å lage problemer for Molde-forsvaret. Det klarte han, og da en duell førte til corner øynet Åråsen-publikummet håp. Petter Vaagan Moen slo inn, og innbytter Espen Nystuen stanget inn 1-1 på ekte LSK-vis.

- Sånn kampen ble var det en seier å få ett poeng. Jeg synes vi lå ufortjent under til pause, men i andre omgang dominerte Molde, sier målscorer Nystuen, som hyller Vaagan Moens gode dødballer.

— Det var en veldig godt slått corner av Petter og jeg traff godt på. Deilig å se den gå inn, sier han.

Fire på rad

Etter 1-3 hjemme mot Sandnes Ulf har Lillestrøm spilt fire kamper uten tap. Seier mot Fredrikstad og Tromsø, så uavgjort mot Rosenborg og Molde.

— Selv om vi har vært litt ustabile har vi nå tatt poeng fra flere gode lag, og viser at vi kan slå hvem som helst. Vi er helt klart på rett vei, sier Nystuen, som har sett flere kamper fra sidelinjen med en muskelstrekk.

Etter en tung vår der Lillestrøm lå plassert i bunnen av tabellen, er trener Magnus Haglund naturlig nok fornøyd med lagets utvikling.

- Vi gikk hatt en tøff måned, men laget har hevet seg på mange måter, sier Haglund, som nå forsiktig kan begynne å se oppover på tabellen.

 1. Les også

  Solskjær: - Han er et av Norges største talenter

 2. Les også

  Solskjær: - Nesten perfekt

 3. Les også

  Molde-jubelen stilnet på Åråsen

 4. Les også

  Bjørn Helge Riise vender tilbake til Lillestrøm

 5. Les også

  - Jeg kunne sittet med paraplydrinker i solen

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt00000000
1Brann00000000
1FK Haugesund00000000
1Kristiansund00000000
1Lillestrøm00000000
 • Champions League-kvalifisering

Les mer om

 1. Eliteserien