Mykjåland: - Deilig å komme hit som vinner

Lene Mykjåland hadde tapt sine to siste cupfinaler før lørdagens finale mellom LSK og Trondheims-Ørn. Derfor var det ekstra godt å komme på banketten som vinner i kveld.

Lene Mykjåland og Isabell Herlovsen, to av cupfinalens to store spillere, hadde god grunn til å smile på lørdagens bankett.

HOTEL BRISTOL (Aftenposten): — Det var på tide å komme hit som vinner, sa Mykjåland da Aftenposten fikk en liten prat med henne mellom for- og hovedretten.

Hun har tidligere tapt to cupfinaler med Røa, men også vunnet to.

LSK-jentene var store favoritter foran lørdagens cupfinale, og stakk - ikke uventet - av med seieren. Etter full tid sto det 3-1 til laget fra Romerike, som med både serie- og cupgull sikret seg «The Double». Dette er LSK Kvinners første NM-tittel.

Les også

LSK-Herlovsen: - Ubeskrivelig og sinnsykt deilig

— Vått hår på bankett

Etter å ha feiret lenge på Telenor Arena og tatt seg god tid til alle journalistene, ble det mindre tid enn vanlig foran speilet.

— Så langt har vi bare stresset i garderoben for å bli klare. Så det ble vått hår på bankett, sier Mykjåland, som gleder seg til en fantastisk feiring utover kvelden.

Og da hun fikk spørsmål om hva LSK bør gjøre med tanke på neste års lag, innrømmet hun at tankene ikke er helt der nå.

— Akkurat nå bryr jeg meg veldig lite om neste sesong.

LSKs kaptein Marita Skammelsrud Lund (til venste) og Isabell Herlovsen jubler for cupgull.

— Men det er helt klart at vi er en klubb med ambisjoner. Vi har hatt et godt lag i år, men vi trenger flere spillere. Vi har jobbet godt for å holde oss skadefrie, men hadde skadene kommet, hadde vi slitt. Vi er få, så vi burde bli flere neste år, oppsummerer hun.

Les også

Solfrid holdt graviditeten skjult og spilte cupfinale

— Skikkelig fest i Lillestrøm

Etter felles bankett på Bristol drar LSK-jentene til Lillestrøm for å feire videre.

— Der blir det en skikkelig fest med fansen og venner, sier Isabell Herlovsen.