Fotball

QPR-matchvinneren: - Det er en stor seier

Queens Park Rangers klatret opp fra bunnplass med en etterlengtet seier over Aston Villa.

Charlie Austins måldobbel senket Aston Villa mandag kveld.

Queens Park Rangers klatret mandag opp fra bunnplassen i Premier League med 2-0 over et Aston Villa-lag som har gått over 500 minutter uten scoring.

Det ble et lite severdig oppgjør mellom de to mest formsvake lagene i den engelske toppdivisjonen. Charlie Austins måldobbel var beholdningen for London-publikummet mandag kveld.

– Prestasjonen vi la ned sist helg fortjente poeng. I dag fikk vi det. Det er en stor seier, og vi gjorde en enda bedre kamp enn sist, sa Austin.

QPR-spissens gjorde 1-0 på lagets første sjanse i det 17. minuttet. Spisskollega Bobby Zamora dempet ballen for Austin, som satte den inn lavt i målet fra like utenfor 16-meteren.

Villa sløste med de få mulighetene laget fikk, akkurat som i de siste fire kampene. Etter en sterk sesongstart har Birmingham-klubben tapt fem strake kamper.

Sjelden triumf

Halvveis i annen omgang kom scoringen som punkterte kampen. Eduardo Vargas fikk godt med plass på høyresiden og slo inn til Austin, som tuppet inn 2-0 ved første stolpe.

Duell i straffefeltet til QPR.

Gjestene produserte et par nye sjanser, men det ble bare enda mer tydelig at Paul Lamberts elever må trene på avslutninger.Med sesongens annen trepoenger er QPR oppe på sju poeng. Bare seiersløse Burnley, som har samlet fire uavgjortresultater, ligger bak Loftus Road-laget på tabellen. (©NTB)

Les også

  1. Redknapp legger Taarabt-feiden død

Premier League

SVUTMP
1Chelsea86111631319
2Liverpool85302261618
3Manchester City85211631317
4Brighton & Hove Albion843185315
5Tottenham Hotspur8503912-315
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Les mer om

  1. Engelsk fotball
  2. Premier League
  3. Queens Park Rangers FC
  4. Aston Villa FC