Gerrard jubler over Guardiola-nyhet

Spanjolen ser ut til å være på vei til Premier League.

ENGLAND: Det ser mer og mer ut som Pep Guardiola blir City-trener neste sesong.
  • 100% Sport

Tidligere Liverpool-kaptein Steven Gerrard jubler over nyheten om at Premier League blir neste stopp for Bayern Münchens suksesstrener Pep Guardiola.

Spanjolen, som runder 45 år denne måneden, sa tirsdag at han forlater det tyske mesterlaget til sommeren fordi han vil prøve seg i England. Hvilken klubb han går til er foreløpig ikke kjent.

— Pep Guardiola er en manager i verdensklasse. Det ser ut til at han kommer til Premier League, og det er rett og slett fantastisk for oss, sier Gerrard til Sky Sports.

Steven Gerrard vil for alltid bli husket på Anfield. Her jubler han over en scoring i mai.

Liverpool-legenden, som åpenbart er fan av Guardiola, røper at han i øyeblikket leser «Pep Confidential», en bok som gir et innblikk i Guardiolas første sesong som trener i Bayern München. TV2-KOMMENTATOR SPÅDDE FØR JUL AT GUARDIOLA VIL ENDE I MANCHESTER:

Les også

Ekspertenes tips: Slik ender trenerkabalen i Fotball-Europa

35-åringen, som i øyeblikket er under kontrakt med amerikanske Los Angeles Galaxy, har selv ambisjoner om å gå inn i trenerrollen når spillerkarrieren er over. I øyeblikket jobber han med å skaffe seg kunnskap og erfaring som blir nyttig når den tid kommer.

Gerrard hevder han har hatt positive samtaler med Liverpool-manager Jürgen Klopp, og den tidligere midtbanestjernen er ivrig på å bidra i gamleklubben på en eller annen måte.

— Jeg har fått beskjed om at jeg er velkommen tilbake i klubben. Det er fantastisk for meg, for jeg har vært der siden jeg var åtte år gammel. Jeg elsker klubben, sier Gerrard. (©NTB)