Fotball

Moldskred skal i Finnsnes-samtaler tirsdag

Morten Moldskred (35) tror han blir værende i Tromsø. Han skal tirsdag i møte med Finnsnes.

Morten Moldskred.
  • Tobias Stein Eilertsen
    iTromsø

Den hardtsatsende 2.-divisjonsklubben ligger ikke på latsiden i spillerjakten.

De er allerede i gang med å forsøke å hente den gamle TIL-stopperen Adnan Causevic (25) til klubben. Nå intensiveres også jakten på å til en avtale med Morten Moldskred (35), som ikke fikk fornyet kontrakten med TIL etter årets sesong.

— Med Adnan (Causevic) er tilfellet at vi skal se om vi klarer å ordne han jobb i Tromsø. Han har søkt en del jobber uten å få tilslag, så der er ståa akkurat nå, sier FIL-trener Bjørn "Bummen" Johansen.

Møte

Med Moldskred er de kommet lengre.

— Jeg og Miika (Koppinen, assistenttrener journ.anm.) skal ha et møte i morgen med Morten for å høre hva han ser for seg med tanke på neste sesong, sier Johansen.

Han er ikke i tvil om at Moldskred vil være en solid forsterkning.

— Det bor mye fotball i han og han spilte Tippeliga i år, så det sier seg selv at han vil være en god tilvekst på vårt nivå, sier Johansen.

Divisjonskollega TUIL har også signalisert at de vil gå i samtaler med Moldskred, og trolig ender 35-åringen opp i en av de to klubbene.

— Jeg har lyst til å spille fotball. Om det blir i Finnsnes eller andre plasser, vet jeg ikke. Det er lite sannsynlig at vi (familien, journ.anm.) flytter fra Tromsø. Vi blir trolig værende, men man skal aldri si aldri, sier Moldskred, som er positive til samtalene med Finnsnes.

— Jeg skal snakke med de og høre hva de har å si, men jeg har ikke bestemt meg for noe den en eller andre veien. Det jeg vet er at jeg ønsker å spille fotball også neste sesong, sier Moldskred.

To på vent

Finnsnes har signert nye kontrakter med de fleste spillerne fra i fjor, med Hans Åge Yndestad (35) og Alexander Samuelsen (30) på vent. De er begge ønsket med videre.

— Vi kommer til å ta noen runder med de før jul. De er vel litt i samme boks, at de må finne ut om motivasjonen til å satser er på 85 eller 100 prosent og om de reelt kan gå inn på den satsingen vi ønsker, sier "Bummen".

Les også

  1. Skal overtale Moldskred til å velge Finnsnes

  2. Styreleder mener ”Bummen” ikke bør gå til TIL

Les mer om

  1. Fotball 2. div
  2. Finnsnes IL
  3. Morten Moldskred