Fotball

Fløya-børsen: «Var et konstant uromoment for Fart-forsvaret»

Slik vurderte vi Fløya-spillernes innsats i hjemmekampen mot Fart.

Marthe Hansen var meget god på topp for Fløya. Her i forrige hjemmekamp mot Amazon. Foto: Håkon Steinmo

  • Lars Elvevold

Fløya – Fart 3–3 (1–3)

Marie Aspenes 4

Skuddet på Farts første scoring så ut til å gå under Aspenes, og var ikke utagbart for Fløya-keeperen. En keeper er neppe fornøyd med å se en corner gå rett i mål som på 0–2, men Aspenes var godt pakket inn av både med- og motspillere og hadde ingen enkel oppgave på det som var en meget godt slått corner av Amalie Rød. God redning på skudd fra distanse etter pause.

Thea Karin Lovisa Selander 5

En kamp på det jevne av Selander. Måtte over i en uvant posisjon som venstreback etter pause, og løste det på en god måte.

Veronika Sæthre 5

Den vanligvis solide Fløya-kapteinen hadde en trøblete start på kampen. Litt på etterskudd på 0–1-scoringen, og hadde et stygt balltap like etter. Tapte også uvant mange dueller både i lufta og langs bakken. Spilte seg opp og hadde en strålende takling etter et kvarter som hindret scoring. Nær scoring på dødball like før slutt, heldigvis for Fløya og Sæthre kom utligningen like etterpå.

Sara Bruvik 4

Fikk nok å bryne seg på mot sterke Dorthea Mørkved Glorud. Klarte seg stort sett greit, men noe nølende i en del situasjoner der en enslig Fart-spiss fikk ta ned ballen. En stygg feilpasning etter 50 minutter fikk ingen konsekvenser.

Sara Dønland 3

Fikk slått et par brukbare innlegg, men var ellers lite involvert. Slurvete i pasningsspillet. Byttet ut i pausen.

Martine Fredrikke Hansen 6

Viste frem sin gode pasningsfot ved flere anledninger, men brukte også for lang tid med ballen noen ganger. Holdt hodet kaldt da hun berget poeng på overtid fra ellevemeteren.

Emma Granlind 5

Var kanskje Fløyas beste spiller i forrige hjemmekamp mot Amazon Grimstad. Ikke like fremtredende i denne kampen, men la som vanlig ned mange meter på midtbanen. Hadde også et par brukbare skuddforsøk fra distanse.

Eline Sofie Hestsveen 4

Ikke av den mest synlige på Fløya-laget, men var tidvis god etter pause da hun ble flyttet lengre frem på banen.

Vilde Bratland 7

Sto bak den viktige reduseringen like før pause på et flott skudd på frispark fra langt hold. Strålende forarbeid til Hansens scoring. Ny god kamp av Bratland.

Henriette Michelle Blomstereng 3

Ikke veldig synlig i omgangen hun fikk på banen. Kunne fått en god mulighet eter drøyt 20 minutter, men en for lang touch ødela.

Marthe Hansen 8

Var et konstant uromoment for Fart-forsvaret, selv om det hun fikk å jobbe med ikke alltid var all verden. Strålende vending og pasning kunne gitt målgivende dersom Bratland hadde nådd frem på pasningen like etter pause. Viste frem hurtigheten da hun løp fra forsvaret på 2–3, og skaffet det straffesparket som berget poeng for Fløya. Fløyas beste.

Sofia Margrethe Sørensen Mikaelsson 4

Inn ved pause for Dønland. Viste frem god teknikk ved noen anledninger, men klarte ikke sette altfor mye preg på kampen.

Adele Torvik 5

Byttet inn ved pause. Offensiv i stilen, men noen dårlige touch og pasninger trekker ned inntrykket litt. God kontroll defensivt mot et Fart-lag som skapte lite etter pause.

Christine Bergvoll

Inn de siste snaue ti minuttene for Hestsveen.

Les mer om

  1. Fotball
  2. 1. divisjon kvinner
  3. IF Fløya