Fotball

Real Sociedad-sjefen: – Rosenborg kommer til å skape problemer

Torsdag kveld møter RBK et av Spanias store formlag.

Eusebio Sacristáns Real Sociedad er store favoritter mot Rosenborg.
  • Nicholas Bergh
    Nicholas Bergh
    Journalist

Torsdag kveld tar Rosenborg fatt på Europa League-gruppespillet. De norske serilederne kunne hatt en lettere oppgave foran seg. Real Sociedad har stormet frem i La Liga-starten og er det eneste laget - i tillegg til Barcelona - som har ni poeng etter tre kamper.

Overfor sportsavisen AS roser Real Sociedad-trener Eusebio Sacristán disiplinen i Rosenborg-laget

– De har en veldig stor solidarisk ånd. Hvis man vil slå dem, må man gjøre det veldig bra, fordi de kommer til å skape mange problemer med en veldig solid struktur. De er veldig intense, men jeg håper at vi skaper nok sjanser til å vinne kampen, selv om det ikke blir lett. Motstanderne våre kommer til å teste oss, men jeg har troen, sier Eusebio Sacristán.

Les også

RBK-Trondsen glemte passet til Europa League-turen

– Veldig viktig

Søndag møter Real Sociedad Real Madrid i La Liga. Det er en svært viktig kamp for Sacristáns mannskap, som håper å kunne ta seg inn i topp fire i serien denne sesongen. Vingen Mikel Oyarzabal og midtstopper Iñigo Martínez er blant navnene som ikke spiller mot Rosenborg.

Willian José står allerede med to seriemål denne sesongen. Spissen gleder seg stort til kampen, som blir hans aller første i Europa League.

– Rosenborg leder serien. Vi snakker om et bra lag som helt sikkert har farlige spillere. Vi må fortsette å gjøre det bra for å ta disse tre første poengene i Europa. I disse korte turneringene er det veldig viktig å vinne hjemmekampene, spesielt den første, sier brasilianeren til Marca.

Real Sociedad-Rosenborg starter 21.05 torsdag. I den andre kampen i gruppen møtes Zenit St. Petersburg og Vardar Skopje.

Hør mer om Rosenborgs Europa-kamper i den siste utgaven av Rasmus & Saga:

Les mer om

  1. Europa League
  2. Rosenborg BK