Fotball

- Ødegaard tilbudt kontrakt på seks år i Real

Ifølge spansk sportsavis kommer signeringen av det norske supertalentet til å bli offentliggjort i løpet av et par dager.

Martin Ødegaard og pappa Hans Erik var på plass på Vicente Calderón og så Madrid-derby onsdag i forrige uke.
  • Kurt B.M. Haugli

Det er Marca som i dag skriver at Strømsgodsets Martin Ødegaard nå er veldig nær å sette sitt navn på en kontrakt med det som gjerne kalles verdens største fotballklubb. Dette vil ifølge sportsavisen, som også er Spanias største papiravis, skje i løpet av få dager.

Ifølge avisen er det flere ting som skalha imponert Martin Ødegaard og hans far Hans Erik Ødegaard under deres besøk. Ikke minst skal det ha veid tungt at Real Madrids mektige president Florentino Perez har vært veldig klar på at 16-åringen fra Drammen er ønsket i klubben.

Det er snakk om at Ødegaard skal komme til Real Madrid i sommer og delta i sesongoppkjøringen med A-laget.

To treningsopphold

Martin Ødegaard trente med Real Madrids B-lag Castilla onsdag i forrige uke. Real Madrid Castilla som spiller på tredje nivå i det spanske ligasystemet, trenes av legenden Zinedine Zidane. Han fikk også se at de som kan bli hans nye lagkamerater, tapte byderbyet i cupen mot Atletico Madrid onsdag kveld.

Torsdag trente han sammen med A-laget til Real, eller de spillerne som var ute på treningsfeltet etter kampen mot Atletico dagen før. Torsdag kveld ble han skysset hjem til Norge i en privatjet.

Hans opptreden på treningsfeltet er blitt lagt merke til av Reals store stjerner.

— Man må hjelpe han til å ta de riktige beslutninger. Han er uten tvil en god fotballspiller, sa Cristiano Ronaldo tidligere denne uken.

Les også:

Les også

  1. Ronaldo om Ødegaard: - Han har en lys framtid

  2. Ødegaard: - 2014 har vært et eventyr for meg

  3. Real Madrid-sjefen om Ødegaard: - Han har en stor fremtid

  4. - Kom til Madrid, Martin

  5. Real Madrid vil hente Ødegaard uansett pris

  6. – Real Madrid er en privat klubb på mange måter

Les mer om

  1. Spansk fotball
  2. Martin Ødegaard