Her er TUILs julegave til supporterne

Anders Jenssen forlenger med TUIL.

FORLENGER: Anders Jenssen har skrevet under på en avtale med TUIL ut 2017-sesongen.

– Det er veldig flott å få Anders med videre. Han har bidratt masse de to årene han har vært i TUIL, sier daglig leder Roger Ness om midtstopperen.

Jenssen er i ferd med å avslutte økonomi-studiene sine i Tromsø og har skaffet seg en jobb fra august.

– I samråd med Anders har vi derfor valgt å gjøre en avtale på ett år, slik at han får mulighet til å se sitt nye yrkesliv i samråd med fotballen, fortsetter Ness.

– Aldri i tvil

TUIL ble klare for 1.-divisjon etter en eventyrlig 2016-sesong.

– Jeg er selvfølgelig veldig fornøyd (med å signere). Det var egentlig ikke noe tvil om at jeg hadde lyst til å fortsette. Spesielt sesongen som har vært ga veldig mersmak. Jeg føler at vi har noe veldig bra på gang i klubben, sier Jenssen.

– Anders er en helstøpt type som er seriøs og ordentlig på alle måter. Og det best er at han er i utvikling. Hvor langt det kan gå, er vanskelig å spå. Spenningsmomentet er at han aldri før har spilt i 1.-divisjon. Det blir spennende å se hvordan han og omgivelsene håndterer det, sier Ness.

Tidligere i vinter har Tor Martin Mienna, Mohammed Ahamed og Vegard Lysvoll skrevet under på nye kontrakter.

Les også

Spissduoen forlenger med TUIL

Det gjenstår fortsatt ti spillere i TUIL uten kontrakt kommende sesong: Steffen Skogvang Pedersen, Anders Karlsen, Tobias Nygård Vibe, Håkon Kjæve, Mathias Johnsen, Tomas Kristoffersen, Eirik Sørensen, Jonas Høylo Fundingsrud, Vetle Vinje og Lars Henrik Andreassen.

Flere forlenger

Flere av dem kommer nok til å forlenge innen kort tid, som for eksempel Tobias Nygård Vibe og Tomas Kristoffersen.

– Det ser veldig sånn ut, sier Vibe til iTromsø.

– Det kan fort bli nye TUIL-år, sier Kristoffersen.

Men det blir neppe før jul.

– I starten av januar blir vi nok enige. Som jeg har sagt tidligere stresser jeg ikke med dette. De vet hvor de har meg, og jeg vet hvor jeg har dem. Jeg har sagt at jeg vil sondere markedet litt, sier Vibe.

Les også

TUIL mangler ti spillere. Her er topplønnen de kan tilby.

Ness er også trygg på at flere av TUIL-profilene forlenger.

– Ja, for å si det slik: Vi kommer til å stille med en slagkraftig tropp og lag i 2017, men vi er forberedt på at ikke alle av de ti spillerne fortsetter i TUIL. Nøyaktig hvem som ikke spiller videre for oss, er det for øyeblikket vanskelig å si, sier Ness.