Fotball

Stoors gyldne mulighet

<p><strong>INNSBRUCK:</strong> I kveld ligger det an til at Fredrik Stoor får !sjansen fra start. Om ikke venstreback Mikael Nilsson lurer i kulissene.....</p>

BILDET KOMMER FRA SCANPIX DATABASESwedish defender Fredrik Stoor (L) vies with Greek forward Georgios Samaras during their Euro 2008 Championships Group D football match Greece vs. Sweden on June 10, 2008 at Stade Wals-Siezenheim, in Salzburg, Austria. AFP PHOTO / ARIS MESSINIS -- MOBILE SERVICES OUT -- Foto: ARIS MESSINIS

  • Ole Kristian Sagbakken

Landslagssjef Lars Lagerbäck ville i går som vanlig ikke si noe som helst i forhold til hvem som starter mot Spania i kveld. Men med en Niclas Alexandersson som må kaste inn håndkleet, er sjansen større enn noensinne for at Fredrik Stoor får sin EM-debut fra start:

— Niclas er i klar framgang. Men slik det er nå, regner vi ikke ham som kampklar, sa Lagerbäck, som samtidig svarte slik på spørsmålet om venstreback Mikael Nilsson kan bli flyttet over på høyre, og dermed «stjele» Stoors plass:

— Han var nesten prikkfri på venstresiden sist. Men han er anvendelig, og kan spille på begge sider.

Et svar som tydelig peker i retning av at han fortsetter på venstrebacken. Og som høyreback virker det som at Stoor har en forholdsvis høy stjerne hos landslagssjefen.

— Ingenting er sikkert. Jeg forbereder meg på min måte uansett, sier Stoor.

Les også

  1. - Gjør som sist, Fredrik

Les mer om

  1. Fotball-EM