Tabbekamp for Sandviken: - Helt utrolig at vi taper

To keepertabber og sjansesløseri sørget for et bittert tap for Sandviken.

Sjansesløseri: Sandviken var det beste laget, men klarte utrolig nok ikke å vinne mot Klepp. Sofie Skjelstad Jensen (i midten) ble eneste målscorer i hvitt, i 1-2-tapet mot Klepp.

— Hva skal man si til dette, spør Sandviken-trener Øystein Nordtveit oppgitt.

For det var et aldri så lite ran som ble begått på Stemmemyren da Klepp kom på besøk. Sandviken hadde nok av sjanser til å kapre de tre poengene som var i potten, men spillerne virket vaksinert mot å score.

— Det er helt utrolig at vi tapte denne kampen. Det var to keepertabber, og det var det Klepp hadde fremover. Og vi bommet på straffe og klarte ikke å sette sjansene våre, oppsummerer en mutt Sandviken-trener.

SE MÅLENE HER:

svp://103121?view=bt

Amerikansk syndebukk

Allerede etter tre minutter sto det 0-1 til gjestene, da Stine Hovland og keeper Ashley Thompson rotet det til for seg selv.

Ingrid Marie Spord fikk muligheten fra elleve meter, da Sandviken fikk et billig straffespark, men det var isteden rogalendingene som scoret på nok en tabbe der Thompson var involvert.

Etter kampen følte Sandviken-keeperen seg som syndebukk.

— Det føles ikke godt å være skyld i at vi taper. Det var ikke et rettferdig resultat, for vi hadde de største sjansene og spilte bra, sier amerikaneren.

Tar defensive grep

Nordtveit erkjenner at de rødhvite har hatt utfordringer med å luke bort unødvendige baklengsmål.

— Vi syns vi har sluppet inn litt enkle mål, så det er noe vi må ta tak i fremover. Vi har jobbet med Ashley med de situasjonene, men alle kan være uheldige iblant, mener treneren.

- Disse kampene bør vinnes

Sandviken vant tre av tre oppgjør mot fjorårets motstander. Nordtveit mener likevel at laget hans spilte bedre i lørdagens oppgjør.

— Vi slo disse tre ganger i fjor, men faktumet er at vi var mye bedre i denne kampen enn i fjor. Disse kampene bør vi vinne, men vi må ta med oss at vi faktisk var gode. Det var tydeligvis ikke meningen at vi skulle vinne denne kampen, sier Nordtveit.

Tapet gjør at laget fra Stemmemyren bare har sanket fire poeng på fem kamper, og laget bør øke poengfangsten fremover for å innfri målet om en topp syv-plassering.