Olsen ferdig ved nytt Danmark-tap

Den danske landslagssjefen Morten Olsen blir avskjediget hvis VM-kvalifiseringskampene mot Malta og Armenia ikke ender med seier.

KAN FÅ SPARKEN: Morten Olsen er ferdig som landslagssjef for Danmark om laget ikke vinner sine neste kvalikkamper. Her sammen med Niki Zimling under en landskamp.
  • 100% Sport

Generalsekretær i Danmarks fotballforbund (DBU) Jim Stjerne Hansen er ikke nådig i et intervju med det danske nettstedet Politiken.

— Det sier seg vel selv: Hvis vi for eksempel flopper mot Malta eller Armenia, så vil verken DBU eller Morten selv ønske å fortsette samarbeidet, sa Hansen.

Danmark har gjort veien til VM i Brasil lang for seg selv etter at de tapte 0-4 for Armenia på hjemmebane i juni. De ligger nest sist i sin gruppe med seks poeng på seks kamper.

— Først når alle kampene i kvalifiseringen er avviklet gjør vi opp en beslutning. Jeg evaluerer sammen med Morten og vurderer hans fremtid. Det blir i oktober eller november, sier generalsekretæren.

Den tidligere København-treneren Ståle Solbakken nevnes svært ofte som en av de heteste kandidatene til å overta trenerjobben i Danmark. (©NTB)