Neville fikk sparken i Valencia: - Ikke et sekund for tidlig

Den tidligere Manchester United-helten fikk et kort opphold i spansk fotball.

Gary Nevilles opphold i Valencia ble kort.

Etter svake resultater siden ansettelsen i slutten av 2015 har Gary Neville nå fått sparken i Valencia. Det bekrefter klubben.

Les også

Messi skapte storm med gave: - Vi har aldri blitt så ydmyket

Veland: — Ikke et sekund for tidlig

— Etter å ha tenkt nøye gjennom dette, har klubben bestemt seg for å gjøre endringer til det beste for Valencia resten av sesongen. Vi takker Gary for den jobben han har gjort og ønsker ham lykke til i fremtiden, skriver klubben.

Neville overtok som sjef i den spanske klubben i desember. Valencia ligger i skrivende stund på en skuffende 14. plass i den spanske eliteserien.

— Ikke et sekund for tidlig, skriver fotballekspert Petter Veland på Twitter om avgjørelsen.

Forstår avgjørelsen

I en uttalelse, gjengitt av den spanske journalisten Guilemme Balague, takker engelskmannen for tiden han fikk i Spania. Det endte med 10 seire på 28 kamper.

— Jeg skulle ønske jeg kunne fortsette jobben jeg startet, men jeg forstår at vi er i en bransje der man er avhengig av resultater, og de 28 kampene har ikke vært opp til hverken min eller klubbens standard, uttaler Neville.

Pako Ayestaran, med fortid i Valencia og Liverpool som assistenttrener for Rafa Benitez, er ansatt som manager ut sesongen.

Hør siste episode av Aftenpodden Sport hvor Høgmo får refs for å ha fjernet seg - og landslaget - fra folket: