Matti tilbake i RBK-troppen: Kan gjøre comeback mot Valur

Matthias Vilhjalmsson har vært ute i ti måneder. I kveld er han tilbake.

TILBAKE: Matthias Vilhjalmsson er med i kamptroppen mot Valur.

Det bekrefter RBK-spissen selv på Twitter.

- Jeg håper så mange som mulig kommer til Lerkendal i kveld og hjelper oss å snu det! Vi trenger dere. Vi gleder oss til kampen, og jeg er veldig glad for å være i troppen igjen, skriver islendingen foran onsdagens returoppgjør mot Valur i mesterligakvalifiseringen.

Valur vant som kjent 1-0 i det første oppgjøret, og Rosenborg er dønn avhengig av å vinne onsdagens kamp for å ta seg videre til den andre kvalikrunden til Mesterligaen.

Les også

RBK-stopperen før Mesterliga-kvaliken: – Vi må vise noe helt annet enn sist

Vilhjalmsson hadde hatt sin beste sesong i karrieren før han endte opp med et ødelagt korsbånd i treningskampen mot Strindheim i september i fjor.

Det betyr at angrepsspilleren har hatt ti måneder på sidelinjen før kveldens mulige comeback.

Han var med RBK-troppen som dro til Island i forrige uke. På vei hjem sa Rosenborgs medisinske koordinator Haakon Schwabe til Adresseavisen at en retur til fotballbanen var nært forestående for Vilhjalmsson.

Det gjelder for ham å få mest mulig fotballtrening. Det handler om flere ting når man har vært borte så lenge, men Matti er med på feltet og presterer veldig godt der. Det nærmer seg fryktelig for ham, sa Schwabe.