Fotball

Debrecen-RBK blir vist på TV torsdag kveld.

Rosenborg-supporterne kan puste lettet ut.

VIKTIG OPPGJØR: Debrecen venter for Tobias Mikkelsen, Pål André Helland og Fredrik Midtsjø.
 • Reidar Løfaldli

Rosenborg er klare for tredje kvalifiseringsrunde til europaligaen, etter å ha slått ut færøyske Vikingur og islandske KR Reykjavik. Nå venter det ungarske laget Debrecen.

Bortekampen i Ungarn spilles torsdag kveld, og det har lenge vært uklart om den ville bli sendt på TV. Nå er det imidlertid avklart at TV 2 Sportskanalen og TV 2 Sumo viser det viktige oppgjøret torsdag kveld klokken 20, skriver tv2.no.

Returkampen spilles på Lerkendal torsdag 6. august.

Dersom RBK makter å slå ut Debrecen, venter trolig meget sterk motstand i den siste kvalifiseringsrunden før et eventuelt gruppespill. Rosenborg vil ikke være seedet i den runden, og kan møte lag som Borussia Dortmund, Athletic Bilbao eller Sampdoria.

Les også

RBK-debutanten imponerte: - En spiller vi får nytte av i mange år

Elfsborg-Odd også på TV

De norske lagene har gjort det skarpt i de to første rundene av kvalifiseringen til årets Europa League-gruppespill og har slått ut relativt sterke lag så langt.

Odd skal møte svenske Elfsborg i Borås klokken 18 torsdag, og den kampen sendes også på TV 2s plattformer. Skiensklubben har slått ut Sheriff Tiraspol fra Moldova og irske Shamrock Rovers i de to første rundene.

Strømsgodset er det tredje norske laget som spiller i europaligakvalifiseringen. Drammenserne møter Hajduk Split etter å ha slått ut albanske Partizani Tirana og tsjekkiske Mladá Boleslav. Godsets hjemmeside opplyser at ingen norske TV-kanaler foreløpig har kjøpt visningsrett til kampen i Kroatia torsdag kveld.

Les også

 1. Alle Rosenborgs nysigneringer klare for Europa-spill

 2. - Kåre har fått til det gamle RBK

 3. Rekdal:- Rosenborg er ikke så gode som de forsøker å fortelle at de er

Les mer om

 1. Europa League
 2. Debrecen FC
 3. Rosenborg BK
 4. Odds BK
 5. IF Elfsborg
 6. Hajduk Split
 7. Strømsgodset IF