Fotball

Bruker tapet som motivasjon

<p>Lillestrøm-trener Tom Nordlie håper spillerne bruker søndagens fadese mot Stabæk som motivasjon for å revansjere seg i kveldens cup-semifinale mot bærumslaget.</p><p><strong>DIREKTE 19.00: <a href="/stat/index.jsp?service=kampendirekte&amp;matchId=45900002&amp;seasonId=default&amp;refId=default&amp;vm=false">LSK — Stabæk</a></strong></p>

Fotball Tippeligaen 16.09.2007Lillestrøm SK vs Tromsø ILResultat 0 - 3Lillestrøm trener Tom Nordlie ganske misfornøyd etter 0-3 tapFoto: Robert Christensen - Digitalsport
  • André Almløv

Tom Nordlie var langt nede etter at LSK ble sendt ut av gullkampen av Stabæk og røde kort, men er nå klar for å bruke nedturen som motivasjon før semifinaleoppgjøret i cupen.

— Jeg kan ikke se for meg noen bedre situasjon enn den vi er i nå til å svare med tidenes revansje. Hvis ikke det er motivasjon nok så må vi finne oss noe annet å gjøre, sier Nordlie.

Riise med

Lillestrøm fikk i går beskjed av fotballforbundet om at både Bjørn Helge Riise og Frode Kippe kan være med i dagens revansjeoppgjør, til tross for at begge ble utvist i søndagens kamp på Nadderud. Karantenen må de sone i den nå mindre viktige seriekampen mot Brann kommende søndag.

— Nå er det fullt fokus på å slå ut Stabæk i cupen. Vi skal til cupfinalen, sier Riise til lsk.no.

Skadetrøbbel

Marius Johnsen kom inn for Shane Stefanutto i søndagens oppgjør på Nadderud, og fortsetter trolig på venstrebacken i dagens oppgjør ettersom Stefanutto sliter med en krampetilstand i låret. Pål Strand var lenge aktuell i Bjørn Helge Riises indreløperrolle, men må trolig fortsette på benken nå som Riise er spilleklar. Khaled Mouelhi og Markus Kiesenebner er begge ute med skader.

Lillestrøm stiller trolig dette laget i 4-3-3: Otto Fredrikson – Anders Rambekk, Pål Steffen Andresen, Frode Kippe, Marius Johnsen – Simen Brenne, Espen Søgård, Bjørn Helge Riise – Olivier Occean, Arild Sundgot, Magnus Myklebust.

Les også

  1. Nordlie: &ndash; Kun mental kollaps kan felle Brann

  2. Frykter svartebørs

Les mer om

  1. Fotball-NM