Fotball

To Molde-spillere melder forfall til landskamp

Ørjan Nyland og Harmeet Singh står over mot Emiratene.

Ørjan Håskjold Nyland og hans lagkamerat Harmeet Singh spiller ikke mot Emiratene.
  • Trond Hustad
    Rbnett

MOLDE (Rbnett): Harmeet Singh og Ørjan Nyland melder forfall til onsdagens privatlandskamp mot Emiratene i Stavanger. Årsaken er stor belastning med mange kamper de siste månedene. Begge spilte hele kampen mot Aalesund og er aktuelle for bortekampen mot Brann søndag.

— Ørjan har fått fri på grunn av at han har spilt mange kamper over tid. Han forbereder seg til kampen mot Brann og er klar til landslagssamlinga som starter neste uke. Harmeet har en belastningsskade i akillesen som vi må være forsiktige med. Han er ikke spilleklar onsdag, vi tar ingen sjanser, sier Molde-trener Tor Ole Skullerud.

Les også

Jarstein: - Føler meg ikke langt unna en plass på laget

— Harmeet har vært så god at det er veldig synd han ikke kan spille denne kampen. Forhåpentligvis kan han likevel være aktuell til kampene mot England og Italia, sier landslagets trenerassistent Jarl Torske til Rbnett.Han viser også forståelse for at Ørjan Nyland skal stå over samlinga denne uka.

— Med det programmet Molde har så blir det en viss slitasje. Da er det naturlig at enkelte spillere må ha hvile, sier han.

Torske bekrefter at han og Per-Mathias Høgmo vurderte en MFK-dominert venstreside med Vegard Forren, Per Egil Flo, Mohamed Elyounoussi, Harmeet Singh og Fredrik Gulbrandsen mot Emiratene. Martin Linnes er høyaktuell som høyreback etter oppvisninga mot Aalesund.

Akillesen til Singh har plaget ham siden hjemmekampen mot ukrainske Zorya for snart tre uker siden.

— Det er en overbelastning på grunn av mange kamper en god periode, så det er litt hevelse og væske i foten. Jeg hadde veldig lyst til å være med, men må se lengre fram enn én kamp. Jeg må bare jobbe hardere så jeg kan spille meg inn i den endelige troppen etter hvert, sier Harmeet Singh til Rbnett.

Odd-keeper André Hansen er hentet inn som Nylands erstatter.

Les mer om

  1. Herrelandslaget fotball