Fotball

Vidar på tabelltopp etter overtidsseier

Vetle Myhre sørget for seier.

Vetle Myhre (her fra cupkamp mot Haugesund) scoret seiersmålet for Vidar.
  • Kaare Lindboe

Med 2-1 over Fyllingsdalen søndag gikk Vidar opp på delt ledelse med Florø i den tette 2. divisjonsavdelingen. Seiersmålet kom ved Vetle Myhre et par minutter på overtid, og ifølge den offisielle statistikken fra kampen var det Myhre som også scoret det første Vidar-målet:

– Nei, det var det ikke, det var det jeg som gjorde, smilte Vidars Eivind Austbø.

— Vetle la inn en fin pasning som jeg besørget videre i nettmaskene, slik at vi fikk utliknet til 1-1 før vi gikk til pause. Men Vetle skal krediteres målgivende pasning.

Fyllingsdalen tok ledelsen 1-0 på straffespark midtveis i 1. omgang. Vidar-keeperen Bjarte Egeland halvklarte, men Ahmed El Amrani scoret på returen.

– Et meningsløst straffespark av kampens unge dommer, sier Dag Olsen, Vidars ass.trener denne gang. - Vidar-keeperen var i duell, og faller. Det var neppe mange som forstod straffe-avgjørelsen, og så får vi og dommeren bare være glade for at den avgjørelsen ikke ble avgjørende for kampens resultat.

Vidar vant en fortjent seier, selv om Fyllingsdalen var farlige på dødballer i sluttminuttene. Både Vetle Myhre og Geir Andre Herrem var to ganger alene med keeper uten å lykkes.

2. div. Avd. 3

Fyllingsdalen – Vidar 1-2

Pause: 1-1

Varden Amfi, 65 tilskuere

Mål: 1-0 Ahmed El Amrani (24), 1-1 Eivind Austbø (45), 1-2 Vetle Myhre (90)

Gult kort: Senai Hagos, Fyllingsdalen, Aleksander Idland, Eivind Austbø, Vetle Myhre, Vidar

Dommer: Ola Kellerhals, Vaulen

Les mer om

  1. Fotball 2. div
  2. FK Fyllingsdalen
  3. Vidar FK