Fotball

Norge-talentene åpnet med uavgjort i EM-kvaliken

Målløst mot Ungarn.

Tobias Christensen spilte hele kampen for Norge G19.
  • NTB

Det norske G19-landslaget i fotball spilte 0-0 mot Ungarn i lagenes første kamp i eliterunden i EM-kvalifiseringen onsdag.

Nordmennene hadde et stort trykk mot det ungarske målet mot slutten av kampen, men klarte aldri å få ballen i mål. Dermed ble et litt skuffende målløst oppgjør.

Det norske laget hadde elleve skudd på mål, mens Ungarn hadde fem.

  • LEST DENNE? Ødegaard om sin strålende sesong: – Jeg har aldri vært bedre

Gunnar Halles mannskap klarte blant annet ikke å utnytte at ungarerne ble redusert til ti mann etter at Daniel Csoka fikk marsjordre etter 65 minutter.

– Tyskland og Kroatia er de antatt beste lagene, mens Ungarn vant også sin gruppe i den første runden i EM-kvalifiseringen. Vi er forberedt på tre tøffe kamper. Nåløyet er trangt, men vi har klart det før og har muligheten igjen, sa Halle foran kampen.

– Vi må prestere på vårt beste i hver kamp og vi har en spillergruppe som er sulten og som har lyst til å vinne kamper, sa G19-treneren.

Norge møter Tyskland 23. mars og avslutter mot vertene Kroatia tre dager senere.

Vinneren av eliterunden går til sommerens EM-sluttspill i Armenia.

Kampfakta:

NORGE - UNGARN 0-0

Dommer: Karim Abed, Frankrike.

Gult kort: Jørgen Strand Larsen, Edvard Tagseth, Erik Tobias Sandberg, Norge, Norbert Szendrei, Peter Kovacs, Ungarn.

Rødt kort: Daniel Csoka, Ungarn.

Norge (3-5-2): Kristoffer Klaesson – Erik Tobias Sandberg, Colin Rösler, Jonas Fredriksen (Joshua Kitolano fra 78.) – Halldor Stenevik, Johan Hove, Markus Solbakken (Kevin Krygård fra 78.), Mikael Ugland, Edvard Tagseth – Jørgen Strand Larsen, Tobias Christensen.

Les mer om

  1. Norges herrelandslag i fotball