Se stortalentets enorme utvikling: – Jeg har gjort ting riktig og tatt kloke valg

For to år siden spilte han kamper i 3.-divisjon mot Tillerbyen og Orkla. Nå står Tottenham og Manchester City på motsatt banehalvdel. Og til sommeren skal Leo Østigård spille VM.

En av gutta: Leo Østigård har trent med A-laget til Brighton i Marbella denne uka. Sist helg satt han på benken for første gang, i åttedelsfinalen i FA-cupen mot Derby.

MARBELLA (Rbnett): De siste to årene har mildt sagt vært innholdsrike for stoppertalentet fra Åndalsnes. I 2017 spilte 19-åringen andrelags- og juniorfotball for Molde 2. Samme sesong vant han NM-finalen for juniorer for andre år på rad, samt debuterte for MFK i Eliteserien. Våren 2018 var han en suksess for Viking, som rykket opp fra OBOS-ligaen.

Etter å ha spilt G19-EM for Norge ble han hentet av Premier League-klubben Brighton, og sist helg var han for første gang med i troppen til klubbens A-lag. Det var i åttedelsfinalen i FA-cupen hjemme mot Derby, der han for første gang fikk være med på Brighton-benken. Selv om det ikke ble spilletid i 2–1-seieren, syns åndalsnesingen det var stas å få være med «de store gutta».

Les hele saken med abonnement