Fotball

– Gode signaler

<p><strong><a href="/stat/index.jsp?service=kampendirekte2008&amp;matchId=258370&amp;seasonId=default&amp;refId=default&amp;vm=false#258370">HamKam – LSK 0-2</a>:</strong> Karim Essediri øyner muligheten for landslagsspill.</p>

HAMAR 20080727:LSKs Karim Essediri og Hamkams Vegard Bjerke i duell under eliteseriekampen mellom HamKam og Lillestrøm på Briskeby Gress i Hamar søndag kveld. De braket senere sammen noe som resulterte i at begge fikk rødt kort. Kampen endte 1-2.Foto: Kyrre Lien / SCANPIX
  • Johannes Dobson

Karim Essediri leverte nok en god kamp for Lillestrøm og nå øyner vingen muligheten for å gjenopplive landslagskarrieren for Tunisia.

– Det er positivt å spille kamper igjen og i dag synes jeg at jeg gjør en grei kamp. I forhold til landslaget så er det noe som kan være aktuelt. Jeg har god kontakt med landslagsledelsen og har fått gode signaler, kommenterte en lettet Karim Essediri etter kampslutt.

Fransk samhandling

Tunisieren la opp til begge Lillestrøms mål med presise dødballer som fant Olivier Occean inne i HamKams straffefelt.

– Vi har en bra link ved at vi begge prater fransk, men det er ikke slik at jeg sikter bevisst på han. Jeg sender ballen til en sone og det er han som oppsøker den, påpekte Essediri.

– Positivitet inn i gruppa

Årsaken til at ting nå begynner å snu mener vingen er at laget har fått inn mer variasjon i tre-ningene og at med det har det blitt mer positivitet hos spillerne.

– Vi har fått mer variasjon inn i spillergruppa og får med oss positive følelser til hver kamp.

Under trener Johnsen og Grodås’ styre på Åråsen har Essediri blomstret etter en fjorårssesong og en vårsesong under Tom Nordlie med minimalt med spilletid. Essediri mener at det nå er det man presterer på trening som avgjør om man får spille eller ikke.

– Alle startet med blanke ark da de tok over, noe som ga meg muligheten. Nå er det du preste-rer på trening som avgjør, det var det ikke før, mener Essediri.

Og Essediri ser gjerne at Johnsen fortsetter som hovedtrener også etter sesongen.

– For min del kan han gjerne fortsette, men det er ikke opp til meg å avgjøre. Det er en sak for styret.

Så rødt på overtid

Essediris praktkamp på Hamar ble imidlertid overskygget av at vingen pådro seg direkte rødt kort da han havnet i klammeri med HamKams Vegar Bjerke. Et rødt kort spilleren selv anty-det at kunne være strengt idømt.

– Dommeren velger å gi det røde og det er ingenting jeg får gjort med det. Jeg må stå for det jeg har gjort, avsluttet Essediri.

Les også

  1. &ndash; Håper på HamKam

  2. Dobbel Occean

  3. - Negativt at Brann ikke er bedre

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt23146347212648
2Molde23145457263147
3Rosenborg23125649301941
4Viking2312564741641
5Kristiansund2312383028239
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk

Les mer om

  1. Eliteserien