Fotball

Ferguson drømmer om Ronaldo-retur

<p>Ser gjerne portugiseren tilbake på Old Trafford.</p>

FILE - In this Tuesday, Sept. 18 2007 file photo Manchester United manager Sir Alex Ferguson, right, listens to player Cristiano Ronaldo during a press conference at Alvalade stadium in Lisbon, Portugal. Manchester United accepted a world record transfer offer for Cristiano Ronaldo from Real Madrid on Thursday, June 11, 2009 clearing the World Player of the Year to negotiate personal terms with the Spanish club.(AP Photo/Steven Governo)
  • Fredrik Saltbones

Etter seks år i United-drakten, ble Critiano Ronaldo solgt fra Manchester United til Real Madrid for rekordsummen 824 millioner kroner i 2009. Nå står Sir Alex Ferguson med åpne armer om Ronaldo skulle ønske seg tilbake. Selv om han tror Ronaldo vil være utenkelig dyr.

— Jeg liker å tro at døren vil være åpen for ham, men jeg tror ikke det vil skje. Vi snakker om en vanvittig sum med penger. Hva vil han være verdt nå? Det finnes definitivt ingen som har råd til å kjøpe ham, sier Ferguson til Skysports.

Ronaldo klaget på Manchester-været

- Hvem skulle det vært? Det er snakk om russerne, muligens, men vil han til Russland? Han klaget på været her i Manchester, da kan du tenke deg midten av vinteren i Russland, fortsetter Ferguson.

Artikkelen fortsetter under bildet!

Målmaskin: Ronaldo har vært en hit på Santiago Bernabeu, men i 5-0-seieren på søndag måtte Real-stjernen for en gang skyld gå målløs av banen. Foto: NTB scanpix

Til tross for den spinnville overgangssummen, har Cristiano Ronaldo definitivt gitt Real Madrid valuta for pengene. I fjor tok klubben sitt første seriemesterskap siden 2008 og Ronaldo har scoret vanvittige 124 mål på 113 kamper i La Liga.

— Han har definitivt betydd mye for Real Madrid, og han ønsket alltid å spille for dem. Det var barnedomsdrømmen hans, sier Ferguson.

- Ronaldo kan bli best

United-manageren mener Ronaldo er verdens beste spiller sammen med Lionel Messi, og tror portugiseren vil slå den lille argentineren i kampen om individuelle priser om Real Madrid vinner mesterligaen.

— Han er en helt utrolig spiller, en av de beste. Jeg vet at vi har hatt mange fantastiske spillere i klubben, men Ronaldo kan sammenlignes med mange av dem, sier Ferguson.

- Hvis Ronaldo vinner mesterligaen, så tror jeg han blir kåret til årets spiller, sier Sir Alex.

Les mer om

  1. Engelsk fotball