Fotball

- Tettey nær Rennes

<p>Fransk avis hevder at en avtale kan bli klar denne uka.</p>

Trondheim, 20090705: Rbks Alexander Tettey under kampen mot Løv-Ham på Lerkendal.IKKE VIDERESALG UTEN ETTER FOTOGRAFS TILLATELSE!!Foto: Tom E. Østhuus, Dagbladet. Tom E.

 • Reidar Løfaldli

Ifølge den seriøse franske sportsavisen L'Equipe, skal Alexander Tettey nærme seg en avtale med Rennes. Den franske klubben trenger en erstatter for sin stjernespiller Stéphane Mbia, som er solgt til Marseille, og har blinket seg ut Tettey til å fylle rollen.

— Jeg har ingen kommentar til Rennes-koblingen, sier sportslig leder Erik Hoftun i RBK til adressa.no i dag.

Rosenborg avslo tidligere i sommer et bud på om lag 32 millioner kroner for Tettey, men skal nå ifølge den franske avisen være i nye forhandlinger med Rennes om midtbanespilleren. L'Equipe hevder at klubbene er nære å bli enige om en avtale, og at det kan bli en overgang i løpet av denne uka.

Selv om L'Equipe er en av de store franske sportsavisene, og blir sett på som seriøs, ønsker ikke Erik Hoftun å svare på om det fortsatt eksisterer en åpen dialog fra Rosenborgs side med den franske klubben.

- Det kan ikke være slik at vi kommenterer noen aviser, og ikke andre, legger han til.

Alexander Tettey er for øyeblikket strekkskadd, og kan være ute av Rosenborg-laget i opptil seks uker. Overgangsvinduet stenger 1.september.

Les mer om

 1. Eliteserien

Relevante artikler

 1. FOTBALL

  &ndash; Rennes i Trondheim søndag

 2. FOTBALL

  Rennes gjentar Tettey-bud

 3. FOTBALL

  - Det er veldig synd å selge Tettey

 4. FOTBALL

  - Ingen tilbud ennå

 5. FOTBALL

  - Byr 18 mill for Tettey

 6. FOTBALL

  Rosenborg har avslått Tettey-bud nummer to