- Ingen velspilt kamp

<p><strong> <a href="/stat/index.jsp?service=kampendirekte2008&amp;matchId=281790&amp;seasonId=default&amp;refId=default&amp;vm=false#278218">NK Slaven — TIL 0-2 (1-4 sammenlagt):</a></strong> Tommy Knarvik mener TIL har mye å forbedre etter avansementet.</p>

Tromsø 20090723: Tommy Knarvik scoret 1-0 målet for Tromsø, her sammen med Kevin Larsen, under kvalifiseringskampen til Europa League mellom Tromsø IL og Dinamo Minsk i Tromsø torsdag kveld.Foto: Rune Stoltz Bertinussen / SCANPIX

GRADSKI STADION/KOPRIVNICA: Tommy Knarvik, som ble byttet ut etter 61. minutter mot Helge Haugen, var knapt borte i ballen i kampen mot NK Slaven, og mener TIL har mye å lære av seieren, om de skal fortsette å hevde seg i Europa.

– Det kjentes greit med seier, men jeg var vel borte i ballen fire ganger i dag. Det sier kanskje mer om kampen enn om egen prestasjon, sier Knarvik.

– Av og til blir det slik kamper og da gjelder det o å springe mest mulig å dekke rom, sier Knarvik, som også mener TIL har mye å forbedre seg på etter 2-0-seieren mot NK Slaven.

— Må holde på kula

– En ikke altfor velspilt kamp. Hadde vi møtt et bedre lag, er det ikke sikkert utfallet ville vært like bra. Vi må tørre å holde ballen mer i laget og spiller mer fotball enn det vi gjør i dag. Vi får problemer mot bedre lag om vi ikke holder mer på kula, sier Knarvik.

Kevin Larsen leverte nok en god kamp i TIL-drakten og er spent på hvem TIL møter i neste runde.

– Det gikk greit i dag, og det blir spennende å se hvem vi møter i neste runde. Jeg håper det blir et lag vi kan slå, men et storlag fra England hadde ikke vært så dumt, sier Larsen, som for alvor har begynt å befeste sin posisjon på venstrebacken i TIL.

- Ikke noe å si på kortet

– Det har gått bra i det siste, og i dag gikk det greit. Jeg følte jeg hadde rimelig god kontroll på han høyrekanten, men mot slutten var jeg ganske sliten og han kom vel forbi meg en gang, sier Larsen, som også fikk gult kort.

– Det var det vel ikke så mye å si på, flirer Larsen.

– Vi var et bedre lag enn de og hadde god kontroll i dag. Alt i alt en velfortjent seier, oppsumerer Reginiussen.