City buet av banen

<p>180 målløse minutter for Mancini og fansen.</p>

OPPGITT: Det lykkes ikke for Carlos Tévez og Manchester City.

Fem poeng på de fire siste seriekampene for Manchester City er rett og slett ikke godt nok for den høytsatsende klubben. Spesielt når motstanderne heter Wolverhampton, West Bromwich, Manchester United og Birmingham.

Etter 0-0 mot byrivalen onsdag, hadde hjemmefansen forventet mer når bortesvake Birmingham kom til City of Manchester Stadium. Men supporterne måtte gå skuffet hjem og buet sine egne spillere av banen etter nok en skuffende opptreden.

City-manager Roberto Mancini fikk gjennomgå for sine taktiske grep av rasende fans da de lyseblå jaget scoring. Manageren erstattet toppscorer Carlos Tévez med den defensive midtbanespilleren Gareth Barry.

– Å spille med fire spisser betyr ikke at du scorer fire mål. Fotballen er ikke slik. Jeg må tenke som en manager, ikke som en supporter, sa Mancini.

De himmelblå har kun scoret 15 seriemål så langt.

— Jeg er også frustrert. Jeg ville vinne. Jeg ville ikke spille uavgjort eller tape.

HADDE EN BALL I NETTET: Men Carlos Tévez fikk sin scoring annullert. (Foto: Digitalsport)

Italieneren føler ikke at han er under er noe spesielt press.

– Hvilket press? For hva? Du sier jeg er under press, hvilket press? Fordi noen supportere sier jeg ikke satte inn på to spisser, eller er det journalister som sier det? sa Citys manager.

– Jeg er ikke under press. Vi er på 4.plass. Vi har noen problemer. Siden starten har spørsmålet vært om Carlos Tévez ikke scorer, for da scorer ingen.

Grant sitter løst

Enda verre er det for West Ham som ligger helt sist i Premier League med ni poeng på 13 kamper. Hjemmekampen mot Blackpool lørdag ettermiddag endte målløst, da skal de sies at ”The Hammers” kanskje burde vært tildelt et straffespark eller to. I tillegg traff de stangen.

— Jeg vil ikke snakke så mye om dommerne fordi alle kan se hva som skjedde på TV. Hva som har skjedd denne sesongen, er en skam. I hver kamp har avgjørelsene gått i mot oss. I dag var det to klare straffespark. Den ene med hånden, han reddet jo bedre enn keeperen deres, sa Grant etter kampen.

USIKKER FREMTID: Avram Grant spiller kanskje på siste verset i West Ham.

Blackpool hadde også noen gigantiske sjanser. En fattig seier gjør at Avram Grants fremtid i West Ham er høyst usikker. Manageren kan være ferdig i klubben innen kort tid.

— Supporterne så innsatsen vi la ned i dag. Noen var selvsagt skuffet over kampen fordi resultatet ikke var bra, sa Grant etter kampen.

Bolton klatrer

Bolton tok tre nye poeng på bortebane mot Wolverhampton. Det sender dem opp på 6.plass. Hvittrøyene ledet 3-0, men to mål fra hjemmelaget gjorde det spennende helt til siste spark på ballen.

Svenske Johan Elmander scoret et fantastisk mål der han først vendte vekk en haug av motspillere, før han banket ballen i nettet og satte inn Boltons andre.

Bolton-manager Owen Coyle vil gjerne forlenge kontrakten med svensken. Kommende sommer kan han forlate klubben vederlagsfritt.

- Jeg snakker med ham hver dag på trening og vi har et veldig godt forhold. Jeg er komfortabel med situasjonen. Vi er glade for å ha ham og jeg ville elsket å si at Johan har signert en ny treårskontrakt. Absolutt, sa Bolton-sjefen.

Wolverhampton faller ned på plassen foran West Ham med like mange poeng og dårligere målforskjell.

Statistikksenter Premier League:

Moses frelste Wigan

Wigan hadde bare vunnet en gang hjemme så langt i år. Etter 70 gjespende minutter ble Victor Moses hjemmehelt og matchvinner. Han gjorde ingen feil da han kom alene mot West Bromwichs keeper.

— Victor er en veldig moden spiller og er klar til å hjelpe laget. Han er et rått talent, oppsummerte Wigan-manager Roberto Martínez.

Wigan fikk med det et pusterom i tabellbunnen.

Hangeland holdt tett

Brede Hangeland temmet storscorer Andy Carrol i det målløse oppgjøret mellom Fulham og Newcastle på St. James’ Park.

Ustabile Newcastle holder til komfortabelt på 7.plassen på tabellen. Fulham har spilt åtte uavgjorte kamper så langt. Fjorårets Europaliga-finalist ser ut til å havne i bunnsjiktet denne sesongen. Foreløpig holder de til på 15.plass med 14 poeng.

- Vi er fornøyd med det vi skapte i dag. Det var viktig at vi kom hit og var positive, det synes jeg vi var, oppsummerte Fulham-manager Mark Hughes.

MÅLLØST: Hverken Danny Murphy eller Andy Carroll fant nettmaskene. (Foto: Digitalsport)

Kampfakta lørdag:

Manchester C. – Birmingham 0-0

T: 44.321. Newcastle – Fulham 0-0

T: 44.686. Brede Hangeland spilte hele kampen for Fulham

Tottenham – Blackburn 4-2 (2-0)

T: Gareth Bale (16, 76), Roman Pavljutsjenko (42), Peter Crouch (69). B: Ryan Nelsen (80), Gaël Givet (90). T: 35.700. Morten Gamst Pedersen spilte 62 minutter for Blackburn.

West Ham – Blackpool 0-0

T: 31.194. Wigan – West Bromwich 1-0 (0-0)

Wi: Victor Moses (70). T: 16.085. Wolverhampton – Bolton 2-3 (0-1)

W: Kevin Foley (69), Steven Fletcher (77). B: Richard Stearman (selvmål 1), Johan Elmander (62), Stuart Holden (67). T: 27.508.