Fotball

Elabdellaoui skal stoppe Bayerns stjerner

Bayern München er suverene i Bundesliga. Lørdag skal en nordmann i aksjon mot storlaget.

SPILLER MOT BAYERN MÜNCHEN: Omar Elabdellaoui skal i aksjon mot storlaget i helgen.
  • NTB

Bayern München herjer med motstanderne i Bundesligaen. Arjen Robben advarer mot å ta seieren på forskudd i lørdagens kamp mot tabelljumbo Eintracht Braunschweig.

Bayern har fire poengs ledelse til toer Leverkusen i den tyske toppdivisjonen og står uten tap på sine 38 siste seriekamper. I mesterligaen dundrer også laget videre, og tidligere i uken tok stjernemannskapet sin tiende seier på rad i turneringen.

Lørdag kommer Omar Elabdellaoui og hans Eintracht Braunschweig på besøk. Den norske landslagsbackens lag sliter tungt og er sist i Bundesligaen. Robben tar likevel motstanderen på alvor.

— Vi respekterer alle motstandere, og i løpet av karrieren har jeg ofte sett at rare ting kan skje når topp møter bunn, sier nederlenderen.

29-åringen mener Bayern-spillerne må være skjerpet for å unngå feilskjær.

— Alle må konsentrere seg om sine egne oppgaver. Vi må være fullt konsentrert, og det er ikke lett. Du må aldri ta noe for gitt i disse kampene, sier Robben.

Braunschweig har aldri slått Bayern i München. På de fire siste kampene mot storklubben har heller ikke laget scoret mål. (©NTB)

Les mer om

  1. Bayern München
  2. Eintracht Braunschweig