Fotball

Flovik imponert over TIL-debutanen

Patrick Kpozo (19) høstet skryt fra trener Bård Flovik etter debuten.

SKRYT: Patrick Kpozo debuterte.
  • Tobias Stein Eilertsen
    iTromsø

Patrick Kpozo fikk sjansen fra start i årets tredje seriekamp, og Bård Flovik lot seg imponere over den 19 år gamle ghanesiske venstrebacken, som er på lån fra svenske AIK.

– Det var rett og slett imponerende. Han har en ro og kontroll i spillet sitt som er veldig bra. Han hadde noen balltap i starten som han løp opp, men viste ellers stor fart og har blitt en veldig god konkurrent til Kent-Are (Antonsen), sier Flovik.

– Kan bli bedre

Kpozo var naturlig fornøyd med å debutere.

– Det var fantastisk å debutere, men ikke helt bra. Jeg måtte forsvare mye i dag og fikk ikke helt vist meg offensivt. Aron er en veldig god spiller med fart og kvalitet og jeg vil alltid være med fremover, så der kan jeg mye bedre, sier Kpozo.

Les også

Video: Se Tromsøs målfest mot Sogndal

Som innrømmer at det var en kjølig debut.

– Jeg frøs en del, jeg får be om at vi får litt bedre vær, flirer Kpozo, som på spørsmål om hvordan han selv vurderte sin egen debut på en skala fra 1–10 svarte:

– Jeg var vel på en 70 prosent av det jeg kan i dag, sier ghaneseren.

Vil bli lenge

Kpozo er på kortidslån fram til sommeren når Tom Høgli kommer tilbake.

– Jeg kjenner lagkameratne mine bra nå og har kommet godt inn i laget. Det var dette jeg trengte, å starte en kamp. Fansen elsker meg og jeg elsker dem, så jeg vil fortrekke å bli her enda lengre og være med å vinne mesterskapet med Tromsø, sier Patrick Kpozo.

Les også

  1. Lehne Olsen: - Jeg har utviklet meg mye i Tromsø

Les mer om

  1. Bård Flovik
  2. Tromsø
  3. Tromsø IL
  4. Sogndal