Fotball

Fridde etter tapet

<p><strong> <a href="/stat/index.jsp?service=kampendirekte2008&amp;matchId=259625&amp;seasonId=default&amp;refId=default&amp;vm=false#259625">Frankrike — Italia 0-2:</a></strong> Raymond Domenech fridde til sin kjæreste direkte på fransk TV rett etter at laget hans var slått ut av fotball-EM tirsdag.</p>

France's coach Raymond Domenech reacts after a goal by Italy's Andrea Pirlo (not pictured) during their Group C Euro 2008 soccer match at Letzigrund stadium in Zurich June 17, 2008. REUTERS/Ruben Sprich (SWITZERLAND) MOBILE OUT. EDITORIAL USE ONLY
 • Espen Sletvold

56-åringen feide til side et spørsmål om hans framtid som fransk landslagssjef og henvendte seg til kjæresten Estelle Denis.

– Jeg har bare en plan i øyeblikket, og det er å gifte meg med Estelle. Det er først i kveld jeg ber om hennes hånd i ekteskap, sa Domenech.

– Det er i øyeblikk som dette at man trenger noen, og jeg trenger henne.

Domenech har kontrakt til 2010, men jobben hans er utvilsomt i fare etter Frankrikes fiasko-EM. Han nøyde seg med å si at han mener laget har en framtid.

– Jeg er stolt av spillerne. De gjorde sitt beste og ga ikke opp selv om alt gikk mot dem. Laget har noe i seg, både guts og andre kvaliteter. Det har absolutt en framtid og stort potensial, sa Domenech.

Frankrike endte sist i sin gruppe uten seier og med bare ett scoret mål, og da er det mager trøst at det var EMs klart tøffeste gruppe.

ALT OM EM:

 • 100% EM-spesial
 • EM-quiz — vinn iPod
 • Resultatbørsen
 • Toppscorerlisten
 • EM-troppene
 • WEB-TV

Patrick Vieiras skade betydde at midtbanekjempen aldri kom på banen i EM. Andre viktige spillere var langt fra formen, og Franck Ribery måtte tidlig ut med skade tirsdag. Deretter ble Eric Abidal utvist.

– Vi hadde mye motgang og mye uflaks. Det er synd på spillerne at omstendighetene var mot oss, sa Domenech som må regne med kritikk for flere av sine disposisjoner i EM.

Frankrike slo Italia på vei mot VM-tittelen i 1998 og EM-tittelen to år senere. Nå kan Italia være på vei mot samme dobbel, og laget har slått Frankrike begge ganger. (©NTB)

(©NTB)

Les også

 1. &ndash; Har gode nok erstattere

 2. His name is Luca

 3. Kveldens kamper i bilder!

Les mer om

 1. Fotball-EM