«Forvirret, kaotisk og uvitende»

Sportskommentatoren i Wales-avis med totalslakt av Solskjærs periode i Cardiff.

FÅR KRITIKK: Ole Gunnar Solskjær får hard medfart av walisisk sportskommentator.

Ole Gunnar Solskjærs fremtid i Cardiff er svært uviss.

Flere britiske medier melder at nordmannen onsdag er i samtaler med eier Vincent Tan og styreleder Mehmet Dahlman. Det kommer etter en svak start på sesongen i Championship.

I en kommentar på Wales Online er nettstedets sportssjef Paul Abbandonato ikke nådig i karakteristikken av tiden Solskjær har vært manager i Cardiff City.

— Skuffelse

— En forferdelig skuffelse, konstaterer Paul Abbandonato om klubbeier Vincent Tans valg av manager da Solskjær fikk jobben ved nyttår.

— Under Solskjærs ledelse har Cardiff City gått bakover i en faretruende hastighet og jeg ser ikke noe som tyder på at nordmannen kan stoppe nedturen med det første, skriver Abbandonato.

- Endrer for mye på laget

Han erkjenner i kommentaren at han hadde tro på Solskjær da han ble ansatt. Men den troen har forvitret i takt med nedrykket fra Premier League og en meget moderat åpning på Championship-sesongen.

— Cardiff framstår, under Solskjær, som forvirret, kaotisk og uten en anelse om hva de driver med. Slik er de fordi Solskjær hele tiden endrer på laget, noe som har ført til en mangel på kontinuitet og mønster. Dessuten har han tatt noen virkelig uintelligente laguttak, skriver Abbandonato.

Det aller meste ved Cardiff nå er for dårlig, slår han fast, og mener at alt kommer tilbake til usikkerheten som han mener skapes gjennom roteringen på laget.

Og avslutter med at han tror Solskjær i løpet av Cardiff-tiden har ødelagt sine sjanser for noen gang å få trene Manchester United.

— Da har David Moyes større sjanse for å få jobben på ny.