Fotball

Bruttern før møtet mot Apoel:- Vi kommer hit for å stelle i stand trøbbel

Kåre Ingebrigtsen varsler at Rosenborg ikke skal «parkere bussen» på Kypros.

Kåre Ingebrigtsen forteller at Rosenborg ikke har planer om å parkere bussen borte mot Apoel.
  • Adrian A. Aagesen

Nikosia: Det er få timer til Rosenborg skal løpe ut på gressmatten i glohete Nikosia på Kypros. Gradestokken har vist helt opp mot 39 grader i skyggen hele dagen – det er det fortsatt.

Men det skal ikke plage RBK-guttene. De har fått «husarrest» og må være inne store deler av dagen for å skånes mest mulig fra varmen. Da er muligheten der for å prestere bedre enn de siste tjue minuttene på Lerkendal i forrige oppgjør.

— Vi kommer hit for å stelle i stand trøbbel. Vi må være bedre organisert og vi kommer ikke hit for å forsvare oss, sa Ingebrigtsen på pressekonferansen i går kveld.

Pengepress

Tomas De Vicenti var ikke med mot Rosenborg sist. Nå er Apoels «Totti» tilbake og skal lage trøbbel for trønderne. Det er Ingebrigtsen fullstendig klar over.

Les også

Lå syk i hotellsenga sist – nå er «Apoels Totti» tilbake

— Han er en bra spiller. De kommer nok til å bli enda mer offensive nå når han er med. Hvis vi håndterer det, så blir det bra. Det blir en viktig oppgave for Anders (Konradsen) på midten, forteller Bruttern videre.

Det er mye penger som står på spill under kveldens kamp, men det plager ikke mesterliga-jagende Rosenborg.

— Vi klarer å legge pengene ifra oss. Det handler om muligheten til å møte de beste lagene og komme inn i det gode selskap. Det er det som er gulroten vår. Pengene er bra for klubben, men det er det folk over meg som får tenke på, fortsetter han.

Les også

  1. Kan tjene 300 mill.: Bjørnebye lover at RBK ikke skal miste hodet

  2. Svensson: - Det viktigste for meg er at laget vinner

(for abonnenter)

Varmesnakk

Gårsdagens erfaring var at det svaler litt ned på kveldstid og til kamptidspunktet, men varmen og luftfuktigheten er der fortsatt. Mandags kveld var det mellom 25 og 30 varmegrader et døgn før kampen. I kveld er det varslet varmere.

— Jeg må innrømme at det var uvant temperatur. Det blir litt roligere på kvelden, merket jeg. Jeg tror ikke det er noe fordel for Apoel heller at det er varmt, forteller han og legger til: Vi sørger for å få i oss nok væske og gjøre tingene våre hundre prosent.

Kampen begynner 1900 og den kan du følge direkte på adressa.no sin livechat.

Les mer om

  1. Champions League
  2. Rosenborg BK