Fotball

Villa-sjefen lo da han ble spurt om Riise-interesse

— Jeg har ikke engang tenkt på Riise.

Aston Villa-manager Paul Lambert avviser at han er eller har vært interessert i å hente John Arne Riise (t.h). Foto: NTB scanpix

  • Fredrik Saltbones
    Fredrik Saltbones

I et intervju med VG sa John Arne Riise at flere klubber hadde meldt sin interesse for ham – inkludert Aston Villa.

– Det har vært interesse fra noen engelske klubber. Aston Villa har vært en av dem. Det har vært en del interesse fra Spania også. Men det har ikke vært et skriftlig tilbud ennå. Jeg forholder meg ikke til noe før det foreligger, svarte Riise på spørsmål om Aston Villa var aktuell som ny klubb.

Konfrontert med uttalelsene til den tidligere Liverpool— og Fulham-backen, svarer Aston Villas manager Paul Lambert:

— Det er en spiller jeg ikke engang har tenkt på, for å være ærlig, sier Lambert til Sky Sports.

— Det må bare være et løst rykte.

- Var ikke meg

John Arne Riise avslørte i intervjuet med VG at han ser for seg å fortsette fotballkarrieren i Europa. Tidligere har Dubai, Kina eller USA vært nevnt som nye, mulige destinasjoner.

Paul Lambert benekter at han i det hele tatt har vært i kontakt med Riise – selv om Riise hevder klubben har tatt kontakt med ham. Og svarte med en kort latter da han fikk høre at Riise hadde sagt at Villa hadde meldt sin interesse.

— Gjorde han? Det var i alle fall ikke meg, det er helt sikkert, sier Aston Villa-sjefen med et stort smil.

John Arne Riise har vært klubbløs helt siden han ble frigitt av Fulham etter forrige sesong, som endte i nedrykk for London-klubben.

Siden har han blitt linket til flere klubber, blant annet Lillestrøm i den norske eliteserien. Men en retur til Norge, er trolig uaktuelt for den tidligere landslagsbacken per nå.

Les mer om

  1. Engelsk fotball