Fotball

Eyjolfsson bekrefter Israel-bud

Midtstopperen kan være på vei bort fra RBK.

Holmar Örn Eyjolfsson kan ha spilt sin siste kamp for Rosenborg.
  • Petter Rasmus

Med solid spill for suverene Rosenborg og med kun et år igjen av kontrakten, har det lenge ligget i kortene at Hólmar Örn Eyjólfsson kunne forsvinne fra Lerkendal i løpet av vinterens overgangsvindu. Allerede i sommer var han sterkt ønsket av den spanske toppklubben Real Betis.

Les også

Derfor gikk drømmeovergangen i vasken for Holmar Eyjólfsson

Langt igjen til signering

Nå har interessen fra utlandet ført til et konkret bud på midtstopperen. Klubben det dreier seg om, er israelske Maccabi Haifa.

Det bekrefter stopperen selv til adressa.no sent tirsdag kveld.

– Jeg kan bekrefte at det har kommet et bud. Men det er et langt stykke fra et bud til en eventuell signering, skriver 26-åringen i en sms fra sin juleferie hjemme på Island.

Ordknapp Eyjolfsson

Det var VG som først omtalte interessen fra Maccabi Haifa. Ifølge avisen vil overgangssummen ligge på rundt ti millioner kroner. Eyjolfsson selv er ordknapp om hvor interessant tilbudet fra klubben som i øyeblikket ligger på tredjeplass i den israelske ligaen er.

– Jeg ønsker ikke å si noe om dette nå. I øyeblikket nyter jeg bare juleferien, sier han.

Maccabi Haifa trenes av den tidligere Ferguson-assistenten Rene Muelensteen, mens nordmannen Tor-Kristian Karlsen er klubbens sportsdirektør.

Forren fortsatt aktuell

Dersom Eyjolfsson skulle ende opp i Israelsk fotball, er det klart at Rosenborg på ut på spillermarkedet og hente inn en erstatter. Adressa.no har tidligere skrevet at Vegard Forren kan være mannen.

Les også

  1. Forren er fortsatt aktuell for Rosenborg

  2. Solskjær bekrefter: Vegard Forren ferdig i Molde

Siden sist, har Ole Gunnar Solskjær bekreftet at Forren er ferdig i Molde. Etter det adressa.no forstår, tygger Forren i øyeblikket på et tilbud fra Tyrkia, men skal fortsatt være aktuell for RBK.

Les mer om

  1. Rosenborg BK
  2. Hólmar Örn Eyjólfsson