André Hansen ble liggende etter hodesmell

Odd-keeperen måtte hentes av ambulanse i bortekampen mot Aalesund.

STYGT: Det så stygt ut for André Hansen, men det skal gå bra med Odd-keeperen.

Etter 35 minutter måtte keeperen ut av banen etter en duell med Leke James. Men keeperen kom innpå banen igjen med bandasje rundt hodet.

BANDASJE: Hagen fikk et kutt etter den første duellen med James.

Fem minutter senere skulle de to barke sammen igjen på nytt i forkant av Aalesunds 1-0-scoring. Etter et innlegg fra Latifu gikk James i duell med Hansen. Keeperen ble liggende.

– Han fikk et kraftig sammenstøt med motspiller som førte til at han var bevisstløs da han ble møtt på banen. Han kviknet til etter hvert og ved videre undersøkelse var det ingen åpenbare brudd. Han mottar nå videre undersøkelser på sykehuset i Ålesund, sier Odds fysioterapeut Grete Homstøl til klubbens hjemmeside.

På rapporten fra Helse Møre og Romsdal definerer de skaden som en hodesmell. Samtidig rangerer de skaden som lett(e), og at tilstanden til Hanssen er stabil. På tilleggsinformasjon legger de ved at det er en hodeskade med kortvarig bevissthetstap. Hanssen er innlagt på Ålesund sykehus.

Det tok ikke lang tid før en ambulansebil kom kjørende ut på banen for å hente Hansen, som lenge lå i stabilt sideleie.

— Målet burde vært annulert

I pausen viste Odd-kaptein Steffen Hagen sin misnøye med dømmingen i situasjonene rundt keeperen.

- Dommeren beskytter ikke keeperen vår, og det er to stygge situasjoner. Målet skulle vært annulert, sa kaptein Steffen Hagen til Cmore i pausen.

MÅTTE UT: André Hansen måtte fraktes ut av sykebil etter sin andre smell i kampen.

Keeperen skal visstnok ha mistet pusten i duellen.

På TV-bildene er det ikke godt å si hva som skjer. Hagen mente at Hansen var først på ballen før James kolliderte med keeperen.

Ga tommel opp

Dommeren fortsatte kampen etter ti minutters avbrekk. Aalesund ledet 1-0. Målet kom etter at Barrantes puttet ballen i tomme målet i etterkant av duellen mellom Hansen og James.

— Jeg har ikke fått høre noe annet enn det går bra med ham, sa Odd-trener Dag-Eilev Fagermo på vei ut til den andre omgangen.

Eliteserien

SVUTMP
1Molde30253271254678
2Bodø/Glimt30186686414560
3Rosenborg30168669442556
4Lillestrøm30165949341553
5Odd30136114345-245
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk