Bildene av tidenes dyreste spiss vekket oppsikt. Nå kommer han med et syrlig svar.

– Fortsett å kall meg feit, så skal jeg fortsette å score.

Mange stusset over at Gonzalo Higuaín (t.v) ikke så helt veltrent ut i treningskampen mot West Ham i Juventus' sesongoppkjøring. Nå slår han tilbake mot kritikerne.
  • Fredrik Saltbones
    Fredrik Saltbones

Gonzalo Higuaín (28) ble tidenes dyreste spiss da han ble solgt fra Napoli til Juventus for over 880 millioner kroner i sommer.

Argentineren bøttet inn med mål i Serie A forrige sesong. Totalt 36 mål på 35 kamper for Napoli. Etter overgangen måtte 28-åringen imidlertid tåle kritikk på grunn av formen sin.

Da han fikk sin Juventus-debut i treningskampen mot West Ham 7. august, så han tilsynelatende overvektig ut. Bildet som du ser øverst i saken til venstre, ble heftig delt på sosiale medier.

Gonzalo Higuaín ble helt i sin første Serie A-kamp for Juventus.

Mange mente det var respektløst å ligge så på latsiden i ferien ettersom han ble solgt som den dyreste spissen noensinne.

Slo tilbake etter drømmestart

Til tross for at han ikke er 100 prosent matchfit, fikk Higuaín en drømmestart på Juventus-karrièren i Serie A. 28-åringen ble byttet inn på tampen av kampen mot Fiorentina og ble den store helten da han scoret 2-1-målet et kvarter før slutt.

Etter drømmedebuten slo han tilbake mot kritikken.

– Dere kan bare fortsette å kalle meg feit, så skal jeg fortsette å score, sa Higuaín til italienske Tuttosport.

– Helt seriøst, jeg har det bra, jeg har trent i 20 dager nå og jeg forstår helt ærlig ikke interessen for formen min.

Om kampen sa han:

– Man drømmer om kvelder som dette, men det går ikke alltid slik man ønsker. Denne gangen gikk drømmen i oppfyllelse.

– Han er ikke i like bra form som lagkameratene sine, men han har så gode ferdigheter at han kan score i løpet av kun 15 minutter med spilletid, sa Juventus-manager Massimiliano Allegri, som var godt fornøyd med det spissen viste i sin første kamp.