Fotball

Sveriges landslagskaptein ber Zlatan stanse spekulasjonene

Sveriges landslagskaptein i fotball, Andreas Granqvist ber Zlatan Ibrahimovic avklare om han egentlig vil spille VM eller ikke.

– De øker, sa Zlatan selv på spørsmål om sjansene for å se han i blågul drakt til sommeren.

Det er bare tre uker til sverges landslagssjef Janne Andersson skal presentere den svenske VM-troppen. I mellomtiden kommer det tvetydige meldinger fra Ibrahimovic og ukentlige spekulasjoner i pressen.

Nå mener Sveriges landslagskaptein Andreas Granqvist at Ibrahimovic bør få en slutt på spekulasjonene, skriver Aftonbladet.

Les også

Svensk minister om Zlatan: – Jeg er skuffet over ham

– De øker, sa Zlatan selv på spørsmål til den svenske avisen om sjansene for å se han i blågul drakt til sommeren.

Mediene kastet seg på nyheten, men kort tid etter sådde superstjernen tvil.

– Jeg sa bare at jeg skulle til VM. Sier jeg mer kommer folk til å henge meg, så jeg må være forsiktig med hva jeg sier. Men jeg mener, et VM uten meg blir ikke VM, sa Zlatan i talkshowet til Jimmy Kimmel på amerikansk TV.

Landslagskapteinen ønsker ikke svare på om han håper Zlatan spiller i VM eller ikke.

Les også

Svensk legende om siste Zlatan-sprell: – Jeg har vært lei lenge

Sveriges landslagskaptein i fotball, Andreas Granqvist ber Zlatan Ibrahimovic avklare om han egentlig vil spille VM eller ikke.

– Jeg kan ikke som lagkaptein si hva jeg mener om Pontus Wernbloom, Andreas Isaksson eller Zlatan i et VM. Det blir respektløst mot spillerne som har tatt oss til mesterskapet.

– Det får være et spørsmål for Janne (Andersson) dersom det blir aktuelt. Men etter hva jeg har forstått har de ikke hatt kontakt.

– Burde Zlatan gå ut å være klar på om han ønsker å delta i VM?

– Ja, det mener jeg. Han bør ringe Janne (Andersson) eller si til mediene: «Ja, jeg ønsker å spille i VM» eller «Nei, min beslutning etter EM står ved lag». Da hadde spekulasjonene forsvunnet, avslutter Granqvist.

(©NTB)

Les mer om

  1. Zlatan Ibrahimovic
  2. Sveriges herrelandslag fotball