Fotball

Dette har Chelsea klart før

Lag som Barcelona og Napoli har blitt slått ut av Chelsea etter å ha vunnet det første oppgjøret.

Chelsea-manager Roberto Di Matteo og hans menn var i ekstase etter snuoperasjonen mot Napoli i 2012. Ikke rart, for det året klarte London-laget noe overraskende å vinne hele sulamitten.
  • Glenn Frode Thorkildsen

1-3-tap for Paris Saint-Germain er ikke noe godt utgangspunkt for Chelsea. Men historien viser at London-laget ikke har grunn til å grave seg ned ennå, skriver Daily Mail.

Følg kampen direkte:

Chelsea — Paris Saint-Germain (1-3 i første kamp)

Vi skal kun to år tilbake i tid for å minne om et oppgjør som bør gi inspirasjon til Chelsea foran kveldens oppgjør på Stamford Bridge.

Da var Napoli gjester i London etter å ha vunnet nettopp 3-1 i åttedelsfinalens første oppgjør.

På Stamford Bridge var det Chelsea som vant 3-1 og kampen gikk til ekstraomganger. Der avgjorde Branislav Ivanovic til 5-4 sammenlagt.

Snuoperasjonen inspirerte Chelsea til å gå hele veien og løfte Champions League-trofeet i 2012. ## 3-0 etter 20 minutter

Også i 2005 så det mørkt ut etter at Barcelona vant 2-1 på Nou Camp i åttedelsfinalens første kamp.

Frank Lampard og Jose Mourinho feirer en fantastisk triumf over Barcelona i 2005.

De spanske gigantene var klare favoritter til å gå videre, men Chelsea brukte de første 20 minuttene på Stamford Bridge til å gå opp i en nesten uvirkelig 3-0-ledelse. Hjemmelaget vant til slutt 4-2 og 5-4 sammenlagt.Så utgangspunktet er kanskje ikke så bekmørkt for Chelsea som man skulle tro. Blir det en ny minneverdig aften på Stamford Bridge?

Les også

  1. Mourinho stoler på forsvaret

Les mer om

  1. Champions League
  2. Paris Saint-Germain