Thor (66) har gitt alt for Viking i 50 år

Noen supportere er mer trofaste enn andre. Når Thor Middelthon benker seg på Stadion i kveld, går han løs på sin sesong nummer 50 med et fast sete.

Ventetiden er over. I kveld sesongåpner Viking på hjemmebane mot Tromsø. Trøblete økonomi, nye trenere og usikkerhet rundt flere spillere, gjør denne sesongen uforutsigbar. Men én ting er den samme som i fjor. Og året før. Og året før det igjen. På felt K, rad 10, sete 26, sitter Viking-supporter Thor Middelthon. Rett ved midtstreken. Perfekt høyde. Her har han full oversikt. Her har han sittet siden stadion åpnet i 2004.

Men det startet lenge før det. En april-dag i 1968 fikk en smørblid, ung supporter sitt første sesongkort. Eller abonnementskort som det het den gang. Middelthon hadde bursdag, og fikk kortet i gave av broren. Det har han hatt siden. Den trofaste Viking-supporteren har fornyet sesongkortet sitt for 50. Sesong på rad, og ser frem til å komme i gang igjen etter en lang vinter. Ved hans side i kveld sitter - selvfølgelig - broren.

Les hele saken med abonnement