Fotball

Kan TUIL klatre tilbake til kvalikplass til Eliteserien? Vi fulgte kampen!

TUIL gjestet formsvake Mjøndalen på Isachsen Stadion, men tapte 0–2 mot de brunkledde.

NY SCORING?: Mohammed Ahamed er i brukbar scoringsform om dagen, og står med to mål på de siste tre kampene. Foto: Håkon Steinmo

 • Robin Andersen

Mjøndalen 2–0 TUIL (2. omgang pågår)

90. min + 4. min: Der er det slutt! TUIL taper 0–2 mot Mjøndalen på Isachsen stadion og har dermed enda ikke vunnet denne høstsesongen.

90. min + 2. min: Lars Henrik Andreassen skyter fra rundt 30 meter. Går minst fem meter over målet.

90. min: Lindseth får tidenes mulighet etter at Sylling Olsen har løpt seg fri på venstresiden og lagt inn. Han skyter utenfor fra rundt 10 meter.

89. min: Dette går nok mot tre fortjente poeng til Mjøndalen, selv om TUIL tidvis har spilt fin fotball har de ikke klart å skape nok sjanser.

87. min: Christian Gauseth ligger nede med krampe. Forlater til slutt banen til fordel for Henrik Gulden.

85. min: Mjøndalen med to kjappe cornere. Får ingenting ut av dem.

82. min: Skogvoll prøver å legge inn, men det forsøket blir blokkert til corner. Blir en kort variant, som fører til en ny corner som Mjøndalen får headet ut av farlig område.

80. min: 2–0 til Mjøndalen! Mads Gundersen kom innpå for knapt 30 sekunder siden, men han har allerede scoret! Lindseth skyter fra rundt 16 meter og Flasza gir retur. Returen pirker Gundersen i nettmaskene. 2–0 til hjemmelaget, og da er nok dette over.

78. min: TUIL har nesten hatt ballen konstant i hele 2. omgang, men mangler scoringen.

75. min: Mathias Dahl Abelsen går ut, Elias Skogvoll blir byttet inn.

75. min: Lars Henrik Andreassen med en strålende pasning til Vegard Lysvoll på løp. Spissen får dog ikke kontroll over ballen og det blir bare et slags svakt innlegg.

72. min: Kjempesjanse til TUIL! Abelsen venter og venter med ball utenfor 16-meteren, før han slipper den med en utsøkt lobb over Mjøndalen-forsvaret til en helt ledig Tor Martin Mienna. Han stresser for mye i skuddøyeblikket og blåser ballen over!

69. min: Mohammed Ahamed blir spilt pent gjennom, men er dessverre i offside. Det var det siste han gjorde i denne kampen. Mohammed Ahamed går ut, inn kommer Tor Martin Mienna. I tillegg går Jo Nymo Matland ut til fordel for Håvard Lysvoll.

61. min: Boye dribler seg pent på TUILs høyreside. Er både heldig og god når han får vendt opp med ballen i boksen. Fra 15 meter prøver han å curle den i lengste, men Flasza er med på notene og slår den ut til corner!

57. min: Mathias Dahl Abelsen kombinerer lekkert med Mohammed Ahamed. Han får ballen tilbake og skyter fra rundt 20 meter. Skyter over! Er bedre tendenser fra bortelaget!

49. min: Bojang med et brassespark fra rundt fem meter. Ikke dårlig forsøk av Mjøndalen-spilleren!

48. min: TUIL kombinerer fint på høyresiden, og ballen blir spilt inn til Lysvoll i boksen. Han dribler seg forbi en spiller før han blir lagt i bakken. Samtlige med blå drakt roper på straffe, men får ikke medhold i den saken av dommeren.

46. min: 2. omgang er i gang på Isachsen stadion! Klarer TUIL å slå tilbake?

Mjøndalen 1–0 TUIL (PAUSE)

45. min: Det legges ikke til noe som helst og lagene går inn i garderoben på stillingen 1–0 til Mjøndalen!

43. min: Flasza er ute på 16-meteren og bokser, men bommer på ballen etter press fra Bojang. Keeperen ønsker frispark, men den polske kjempen får ikke det. Heldigvis for Flaszas del blir det ikke noe farlig ut av den situasjonen.

39. min: 3050, supportergruppen til Mjøndalen, skaper god stemning på Isachsen stadion og har knapt vært stille i 1. omgang.

35. min: Lite som har skjedd de siste minuttene. Hjemmelaget har tatt over en del, men det er en jevnere kamp nå enn før 0–1-målet.

30. min: Nesten igjen for gjestene! Mohammed Ahamed får ballen på venstresiden, og med en lekker touch chipper han Lysvoll gjennom. Sistnevnte rekker akkurat ikke ballen og den spretter i klypene på Mjøndalen-keeperen. Nesten for TUIL, som har vært god etter 0–1-scoringen!

29. min: Lars Henrik Andreassen drar fram pasningsfoten på nytt og finner Pedersen på høyrekant. Dessverre for TUIL bommer han på ballen i det han skal legge inn.

24. min: Dobbeltredning fra Mjøndalens keeper! Lars Henrik Andreassen viser fram silkefoten og finner Lysvoll. Han skyter fra rundt 10 meter, men keeperen er kjapt nede og redder. Mohammed Ahamed når returen først, men bruker for lang tid med ball og sjansen renner ut i ingenting.

22. min: Hjemmelaget i ledelsen - og det er helt fortjent! Jonathan Lindseth blir spilt vakkert gjennom i boks. Han legger den lekkert inn til Boye på åpent mål, som selvsagt ikke har noen problemer med å sende Mjøndalen i ledelsen.

20. min: Mjøndalen gjør sitt ytterste for å spille gjennom Bojang. For øyeblikket klarer TUIL seg brukbart defensivt og har bestått de prøvene de har blitt satt på så langt.

16. min: TUILs første skudd! Mathias Dahl Abelsen sender avgårde en presis langpasning mot Lysvoll. Han legger den pent ned til Mohammed Ahamed, som vender bort en Mjøndalen-spiller før han skyter fra kanten av 16-meteren. Skuddet går rett på keeperen.

14. min: Bojang blir spilt fri på høyrekant og legger den lavt inn i farlig område. TUIL-forsvaret sover og ser på at ballen triller på bakerste. Steffen Skogvang Pedersen klarerer og TUIL kan puste lettet ut. Mjøndalen har åpnet best!

13. min: Mads Hansen får mye rom å løpe og prøver å slå inn i boks. Ballen blir blokkert av Mathias Dahl Abelsen og ut til corner. Den blir småskummel for TUIL da Flasza glipper ballen i feltet, men Dalingan får klarert til slutt.

10. min: Etter en morsom start på kampen, har lagene tatt det litt mer piano de siste minuttene. Mjøndalen som har mest ball og triller den på tvers.

6. min: Mjøndalen spiller seg lekent fri etter bra kombinasjonsspill. Boyo skal akkurat til å skyte, men Anders Jenssen får akkurat en tå på ballen på taklingen. Viktig inngrepen fra TUIL-midtstopperen!

4. min: Mjøndalen har corner, men den blir klarert ut til Mathias Dahl Abelsen. Han starter en fin overgang for gjestene, der Vegard Lysvoll blir spilt fri og har halve banen å løpe på. Blir akkurat løpt opp av Mads Hansen som rekker å blokkere skuddforsøket fra TUIL-spissen.

1. min: Da er kampen i gang!

1. min: Da nærmer det seg kampstart på Isachsen stadion. Det er strålende vær i Mjøndalen og alt ligger til rette for en god kamp!

Lagoppstilling (Mjøndalen): Sousa Makani – William Sell, Mads Hansen, Sondre Johansen, Vetle Dragsnes – Amahl Pellegrino, Christian Gauseth, Mathias Fredriksen, Jonathan Lindseth – Ousseynou Boye, Jibril Bojang

Lagoppstilling (TUIL): Grezgorz Flasza–Steffen Skogvang Pedersen, Anders Jenssen, Tobias Vibe, Jo Nymo Matland–Håkon Kjæve, Lars Henrik Andreassen, Anders Karlsen, Mathias Dahl Abelsen–Mohammed Ahamed, Vegard Lysvoll

Før kampen (Mjøndalen): Mjøndalen har slitt i 1.-divisjon den siste tiden og har tre strake tap. I cupen på onsdag fikk derimot en solid opptur, da de slo ut Brann 1–0 etter scoring av Christian Gauseth. Sist seier i 1.-divisjon var for en måned siden mot Ull/Kisa.

Før kampen (TUIL): TUIL har etter en strålende vårsesong slitt i større grad i de første kampene i høstsesongen. De siste tre kampene har gitt to poeng, etter to uavgjort på hjemmebane mot Elverum og Arendal. Lars-Gunnar Johnsen er ute med skade, mens nysigneringen Sebastian Jensen har vært syk de siste dagene. Dalingan ligger på 7. plass på tabellen.

Les mer om

 1. Fotball 1. div
 2. Tromsdalen Fotball

Flere artikler

 1. FOTBALL
  Publisert:

  Vi fulgte kampen live da TUIL sikret poeng mot Mjøndalen

 2. FOTBALL
  Publisert:

  TUIL tapte fortjent mot Fredrikstad. Vi fulgte kampen!

 3. FOTBALL
  Publisert:

  Nesten ny TUIL-seier. Vi fulgte kampen!

 4. FOTBALL
  Publisert:

  Blir det bortejubel for TUIL?

 5. FOTBALL
  Publisert:

  Jo (30) gjør comeback i TUIL-drakta og starter mot Elverum – Vi fulgte kampen!

 6. FOTBALL
  Publisert:

  Kommer første TUIL-seier på tre måneder?