Fotball

Aalesund kobles til talent: - Jeg har ikke hørt om ham

Dette er Aalesunds ønskeliste før 2017-sesongen.

Trond Fredriksen ønsker seg fire nye spillere før neste sesong.
  • Helge Skuseth
    Helge Skuseth

I følge det svenske nettstedet fotbolltransfers.com er AaFK inne i kampen om det tidligere Malmø-talentet Petar Petrovic.

Jan Jønssons klubb, Halmstad, skal også ønske samme mann.

Petrovic er en 21-årig kjappfot som både kan drible og skyte godt, men i Malmø, under Åge Hareide, kom han aldri lengre enn til B-laget. Og han blir neppe AaFK-spiller, sier AaFK-trener Trond Fredriksen.

Les også

Dette mener Åge Hareide har vært problemet i Norge

Ukjent for Fredriksen

– Da burde jeg i så fall i hvert fall ha hørt om ham, og det har jeg ikke. Vi har ikke ham på vår ganske lange liste over interessante spillere, og det er sant, hevder Fredriksen.

Åge Hareide husker godt unge Petrovic.

– Han var veldig lovende, men utviklingen hans stoppet opp. Noen må få "liv» i ham, for talentet er der. I Malmø kjempet ham mot Emil Forsberg om en plass på venstrekanten, og Emil er jo på landslaget. Men Petar har et uomtvistelig potensial, sier Hareide til Sunnmørsposten.

Åge Hareide husker Petrovic godt fra tiden i Malmö.

Petrovic blir imidlertid ikke AaFK-spiller, om vi skal tro Fredriksen.

Les også

Aalesund-treneren: – Det verste jeg vet er å skuffe folk

En travel høst

– Jeg har reist veldig mye etter serieslutt, bare spør kona mi! Jeg har sett utallige spillere i aksjon i høst, og det samme har assistenttrener Anton Joore.

Han kikker på spillere både i Nederland, Belgia og Tyskland, og vi håper sjølsagt å få signere både en og helst flere spillere snart. Gjerne før jul, uten at jeg vil love noe, opplyser AaFK-treneren.

Fire spillere er det Fredriksen har på ønskelista.

– Vårt ønske er en keeper, en midtstopper og to offensive spillere. Men vi vet fortsatt ikke helt hvor mye vi får å rutte med økonomisk i spillerjakten. Men at vi skal få til noe føler jeg meg trygg på.

Les også

Aalesund forlenget med generalsponsoren

Fortsatt uvisst

Midtstopper Vito Wormgoor leverte en bunnsolid høstsesong, men står uten kontrakt nå.

– Det er ingen hemmelighet at Vito er ønsket med videre, og vi prates jevnlig. Han skal forresten gifte seg snart. Men det er ikke noe nytt med tanke på neste sesong, i forhold til ham, sier Fredriksen.

Les mer om

  1. Sunnmørsposten
  2. Åge Hareide
  3. Aalesunds FK