Nå er Zlatans fotballfremtid bestemt – signerte ny kontrakt

Den italienske fotballstorheten Milan bekrefter at Zlatan Ibrahimovic har signert en ny ettårskontrakt med klubben.

Zlatan Ibrahimovic blir i Milan.

Bekreftelsen kom på klubbens nettsider og i sosiale medier mandag.Det er ingen stor overraskelse at den svenske superstjernen blir værende i motehovedstaden også kommende sesong. Allerede i helgen kom det signaler både fra hovedpersonen og klubben om at en avtale var underveis.

– Jeg er veldig glad, endelig er alt OK. Jeg er tilbake der jeg føler meg hjemme, nå må vi fortsette, sa Ibrahimovic i et videoklipp da.

Nylig bekreftet også sportssjef Paolo Maldini at Milan jobbet for å forlenge med den svenske spissveteranen.

Les også

Bodø/Glimt kan trekke Milan og Zlatan Ibrahimovic

Les også

Norsk 19-åring med perlescoring mot AC Milan

Får nummer 11

Mandag skal Ibrahimovic ha gjennomført sitt første treningspass med Milan-troppen etter kontraktssigneringen.

– Det føles som om jeg alltid har spilt for Milan, selv da jeg var andre steder. Milan har behandlet meg bra helt fra starten av, sier Zlatan i en uttalelse mandag.

– Jeg har valgt å spille med draktnummer 11 den kommende sesongen. Fansen kjenner meg med dette nummeret, og jeg ville ha det tilbake, fortsetter måltyven, som avsluttet forrige sesong med nummer 21.

Klubbnomade

Ibrahimovic spilte for Milan siste halvdel av forrige sesong. Det resulterte i ti scoringer på 18 ligakamper. Han var også i klubben mellom 2010 og 2012. 38-åringen har også vært innom Malmö, Ajax, Juventus, Inter, Paris Saint-Germain, Manchester United og LA Galaxy i løpet av karrieren.

Zlatan har 116 landskamper for Sverige.

Serie A-sesongen sparkes i gang 19. september. Milan ble nummer seks i ligaen forrige sesong. Det betyr at klubben har sjansen til å kvalifisere seg for spill i Europa kommende sesong.