Fotball

Han kan bli Solskjærs neste signering: - Det er en spiller med X-faktor

18-åring viser seg frem for Molde-sjefen.

Terrence Tisdell og Ole Gunnar Solskjær i dialog på fredagens Molde-trening.
  • Martin Brøste

18 år gamle Terrence Tisdell har de siste dagene vært å se på MFK-treningene. Kantspilleren fra Liberia hadde flere gode involveringer på fredagens trening på Aker stadion, og Ole Gunnar Solskjær innrømmer at unggutten er en spennende mann for framtida.

Les også

Her er Moldes nye høyreback

– Dette er en vi har sett i klubben sin i Liberia. Det er en spiller med X-faktor, som er på prøvespill med oss nå. Så får vi se hvor vi tar det hen. Han har i hvertfall vært veldig positiv de første 4-5 dagene her. Han er en kjapp kantspiller, som er god en mot en, sier Solskjær.

– Er det aktuelt å hente Tisdell nå?

– Det er alltid aktuelt med spillere som er gode nok, og om de er de rette typene. Jeg har ikke blitt så godt kjent med ham ennå, men det ser bra ut, mener Solskjær.

Tisdell spiller til daglig i hjemlig serie for FC Fassell og på Liberia U20.

Regntunge dager

MFK hadde inntil i sommer Dulee Johnson som klubbens liberiske spiller. Han gikk til Start for noen uker siden, men nå kan altså Molde få en ny spiller fra Liberia i stallen. Solskjær utelukker imidlertid at det er Johnson som har tipset MFK om spilleren.

– Nei, det er klubben som har sett ham. Vi har våre kontakter, og denne spilleren ser veldig spennende ut, sier han.

Tisdell har stort sett bare hatt nedbørsdager i Molde denne uka. Men afrikaneren har likevel fått vist seg fram, og viste fram både hælflikker og gode avslutninger på fredagens trening.

– Nå har han vært her bare i pissregn og kaldt vær, men likevel har vi sett mye av ham allerede. Men han har tatt treningene veldig fort, og tatt nivået her. Det er interessant. Han har kommet hit med selvtillit og har vært trygg på seg selv. Det er godt å se, sier Solskjær.

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt20125341192241
2Molde20115448252338
3Rosenborg20114543261737
4Kristiansund2011272825335
5Lillestrøm2010463226634
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk

Les mer om

  1. Eliteserien
  2. Molde FK