Fotball

Riise uaktuell mot Odd

<p>Lillestrøm tar ingen sjanser med Bjørn Helge Riises skadede lår.</p>

Fotball , 22. september 2008 , Eliteserien , Tippeligaen , Lillestrøm - Brann 1-1Bjørn Helge Riise , LSK
  • André Almløv

Klok av skade etter fjorårssesongen, da Bjørn Helge Riise slet kontinuerlig med skader, lar Lillestrøm-trener Henning Berg og fysioterapeut Geir Kåsene landslagsspilleren hvile lengst mulig. De tar ingen sjanser på at skaden skal slås opp igjen.

— Vi har vurdert at risikoen er for stor, og han er derfor uaktuell mot Odd, sier Henning Berg.

Stive muskler

Lars Kristian Eriksen har slitt med vond hofteleddsbøyer de siste månedene og har ikke vært på banen siden 22. mars da Lillestrøm spilte 1-1 hjemme mot Viking. Nå er han på bedringens vei og gjennomførte en full økt med laget på torsdag. På dagens trening måtte han derimot gi seg grunnet stiv muskulatur.

— Vi får ta en vurdering av ham på lørdag. Han er aktuell hvis han er frisk, sier trener Berg.

WEB-TV: Kjøp og se alle kampene live | SUPPORTER: Bli med i vårt supportersamfunn

Johnsen mot comeback

Dersom Eriksen ikke rekker Odd-kampen vil trolig veteranen Vidar Riseth gå inn i midtforsvaret, og skyve Håvard Nordtveit ut som høyreback. Samtidig ser det ut til at skadeforfulgte Marius Johnsen kan danke ut 17-åringen Stian Ringstad som venstreback. Fremover på banen sliter Khaled Mouelhi med strekken han fikk mot Brann, mens mulighetene for at Olivier Occean og Arild Sundgot gjenforenes på topp absolutt er til stede.

Kjenner Odd

— Jeg synes det ser bra ut. Vi har jobbet godt med ting som er viktig i spillet vårt og gleder oss til å spille på Åråsen. Vi får muligheten til å vise oss fra vår beste side, og vil forsøke å spille sånn fotball vi ønsker, sier Berg, som føler han kjenner lørdagens motstander godt.

— Odd har gjort det bra, men de er et lag vi kjenner godt. De er tydelige i spillestilen sin, enten 4-3-3 eller 4-5-1. Det er en kamp vi ser frem mot.

Trolig lagoppstilling (4-4-2): André Hansen – Håvard Nordtveit, Vidar Riseth, Frode Kippe, Marius Johnsen – John Anders Bjørkøy, Espen Søgård, Hassane Dosso, Magnus Myklebust – Olivier Occean, Arild Sundgot

ALLE MÅL I ALLE LIGAER: Prøv Norges råeste livescore på mobilen!

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt29179356253160
2Molde29176668392957
3Viking29166758471154
4Rosenborg29138856401647
5Lillestrøm2913794740746
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk

Les mer om

  1. Eliteserien