Fotball

Sjekk RBKs elleville garderobefeiring

Spillerne slapp jubelen fullstendig løs etter seieren over Sligo Rovers.

svp://19752?view=ap
 • Fredrik Saltbones
  Fredrik Saltbones
 • Se videoen i vinduet over!

Sligo Rovers tok ledelsen i gårsdagens andre kvalifiseringskamp til Europa League, men ett mål fra Pål André Helland og to fra Mike Jensen, sørget for at Rosenborg gikk videre til neste runde — med 3-1-seier og 4-3 sammenlagt.

Og det i Kåre Ingebrigtsens første kamp som hovedtrener.

— Hele laget viser en voldsom energi, og nå gleder vi oss til å møte Molde søndag, sa RBKs nye trener til adressa.no etter kampen.

Kåre Ingebrigtsens assistent (og RBKs sportslige leder) Erik Hoftun jubler mot Morten Gamst Pedersen etter 3-1-seier og 4-3 sammenlagt mot Sligo Rovers. Foto: Ole Martin Wold

Energi viste spillerne også i garderoben etterpå. I en video RBK TV har filmet, kommer det tydelig frem hva seieren betydde for Rosenborg-gutta.«Sha-la-la-la-la-la! Å, Rosenborg!», roper Mike Jensen & Co gjentagende mens spillerne hopper og danser.

Koteng: — Så mer humør og energi

Etter en tøff periode, der hovedtrener Per Joar Hansen fikk sparken og laget ikke har prestert som forventet, mener RBKs styreleder Ivar Koteng at han så en tydelig forandring i Ingebrigtsens første kamp som hovedtrener.

— Det er vel sånn at om man ønsker å se forskjell, så er det lett å se forskjell. Jeg opplevde at det var mer humør og mer energi. Det er stort sett i hodet alt skjer, sier styrelederen til adressa.no.

— Nå så jeg kampen på en litt dårlig linje. Men det var veldig bra moral i laget. Tidvis bra spill også, sier Koteng.

Søndag venter serieleder Molde på bortebane. En nøkkelkamp, hvis trønderne har ambisjoner om å henge med i gullkampen i eliteserien.

— Dette er uten tvil bra å ta med seg Molde-kampen, sa en jublende Mike Jensen i går.

Les også

 1. Jensen holdt det han hadde lovet lagkameratene

 2. Brutter'n: - Vi viste en enorm energi

 3. Koteng: - Opplevde at det var mer humør og energi

 4. Enorm glede i RBK-trenerens debut i Irland

 5. - Dere var dårlige, så vi vinner garantert

svp://19752?view=ap

Les mer om

 1. Europa League
 2. Sligo Rovers FC
 3. Rosenborg BK