Ronaldo hyller Zidane etter superscoring - se den her

Cristiano Ronaldo (30) scoret hat trick mot Espanyol. Etterpå var han varm i omtalen av Real Madrids nye manager.

Cristiano Ronaldo var i storform mot Espanyol søndag.

Real Madrid — Espanyol 6-0

  • Se Ronaldos utrolige 4-0-scoring lenger ned i artikkelen!

Real Madrid har scoret 16 mål på hjemmebane under Zinedine Zidane, og laget har full pott på eget gress under franskmannen. Cristiano Ronaldo sier den ferske trenerens grep har vært fenomenale.

Søndag var det Espanyols tur til å få bank på Santiago Bernabéu. Den spanske storklubben sendte seks baller forbi Barcelona-klubbens keeper, og Ronaldo scoret tre av målene.

– Laget jobber hardt. Det du har sett på banen de siste tre ukene er resultatet av det. Vi måtte stå på mer som et lag. Nå har vi en positiv mentalitet. Sesongoppkjøringen var ikke bra, for da reiste vi for mye. Zidane har kommet med nye ideer, og vi må fortsette på denne måten, sier Ronaldo.

Les også

Zidane fikk sitt første poengtap som Real Madrid-manager

Koblet vekk fra Madrid

Portugiseren har fått en del kritikk denne sesongen, og han har blitt koblet til Paris Saint-Germain og gamleklubben Manchester United.

Søndagens hat trick, som brakte ham til toppen av toppscorerlisten i spansk fotball sammen med Luis Suárez, viser at han fortsatt er en målmaskin selv om han nærmer seg 31 år.

  • Et av målene var det særdeles høy klasse over. Se scoringen her (med tillatelse fra Viasat):

– Laget er i form. Zidane har gjort en fenomenal jobb. Jeg er mye bedre trent. Vi vant kampen komfortabelt, og alt gikk som planlagt, sier Ronaldo.

Angrepsspilleren virket ikke å komme særlig godt overens med Rafa Benitez, som fikk sparken like etter nyttår.

Har brukt tiden godt

Zidane, som har plukket 10 av 12 poeng som Real-trener, sier tiden laget har hatt til overs etter at de ble utestengt av Copa del Rey, har hjulpet.

– Vi har hatt tid til å jobbe med ting. Dette var den tredje uken, og laget er i bedre fysisk form. Det er viktigst for meg. Jeg er ikke bekymret for spillet vårt når vi har ballen. Det vi må gjøre er å opprettholde intensiteten og konsentrasjonen. Når mesterligaen starter igjen skal vi spille kamper hver tredje dag, og da har vi ikke like god tid, sier franskmannen.

Les også

Ødegaard byttet ut da Castilla tok tredje seier på rad

Laget er nummer tre i La Liga, fire poeng bak serieleder Barcelona. Real er også poenget bak byrival Atlético.

– Vi kan ikke tenke på Barca og Atlético, som begge spiller bra for tiden. Vi må jobbe med våre ting, for det er veldig lenge igjen. Vi er litt bak, men vi får se når sesongen er over, sier han. (NTB)