Fotball

Antwi blir Start-spiller etter sesongen

Dennis Antwi blir Start-spiller, men ikke før etter inneværende sesong.

Dennis Antwi

 • Steffen Stenersen

Det bekrefter Start på sine hjemmesider.

Antwi har kontrakt med Jerv ut sesongen, og spiller sesongen ut i Grimstad før han melder overgang til Start og sin gamle trener Steinar Pedersen. Han har signert kontrakt som går ut 2019. — At Steinar og Start ønsker meg er oppmuntrende. Det betyr at jeg er lagt merke til. Jeg er helt sikker på at jeg vil utvikle meg videre som fotballspiller. Steinar ser potensialet mitt og kjenner meg bedre enn de fleste, sier Antwi.

Les også

Fotballekspert: - 2016 kan bli et trist år for norsk fotball

— Har levert i år

- Vi får en hardtarbeidende spiss som har bra fart og Dennis er veldig motivert for å ta et nytt steg som fotballspiller sammen med oss i Start. Vi er glade for å ha sikret oss en god spiss inn mot en ny sesong. Han var god for Jerv i fjor og har også levert i år. Dennis skaper mye rundt seg på banen og vil bli viktig for oss fremover, sier Steinar Pedersen.

Fædrelandsvennen kunne tidligere i sommer melde at Start hadde gått i dialog om å sikre seg Dennis Antwi allerede i dette overgangsvinduet. Jerv-spissens kontrakt går ut etter sesongen, og kan dermed hentes gratis da. Start ønsket dog å hente Antwi nå, men Jerv krevde mer enn det Start er villige til å betale.

- De henvendelsene som har vært er av null verdi for klubben. Om vi får 100.000 eller 200.000 for Antwi gjør ikke noen forskjell. Vi har tre poeng ned til tiendeplassen, og tjener ingenting på å selge Antwi for den summen i forhold til det vi taper på plasseringssum fra medieavtalen, sa Jerv-trener Arne Sandstø til Fædrelandsvennen tirsdag formiddag.

Start fikk på forsommeren en sum på rundt 1.000.000 kroner til å hente spillere for, sponset av Club 21. Siden den gang har Start hentet Jibril Bojang og Dulee Johnson.

Les også

Tidligere Jerv-helt rådet Starts nye signering

— Han er mer attraktiv

Hvor mye Jerv krever vil ikke Sandstø si noe om, men sammenligner Antwi med overgangene til Henrik Kjelsrud Johansen (Odd til Vålerenga) og Vegar Leikvoll Moberg (Åsane til Sogndal).

— Jeg vil si at han vi har er mer attraktiv, sier Sandstø og legger i det at en eventuell overgangssum burde vært i nærheten av det de to nevnte spillerne ble solgt for.

Ifølge Varden fikk Odd en sum mellom 500.000 og 1.000.000 kroner for Kjelsrud Johansen.

Les mer om

 1. Eliteserien

Relevante artikler

 1. FOTBALL

  Sandstø om Antwi: - Henvendelsene som har vært er av null verdi for Jerv

 2. FOTBALL

  Starts nysignering misfornøyd med Jerv: - Hodet mitt er ikke innstilt på fire måneder til i Jerv

 3. FOTBALL

  Start har tatt kontakt med Antwi - Jerv vil ha "klekkelig" betalt

 4. FOTBALL

  Start i dialog med Jerv om Antwi

 5. FOTBALL

  Antwi spilleklar fredag

 6. FOTBALL

  Jerv-spiss: - Vil til Start nå