Her er troppen: Disse United-stjernene kommer til Norge

Romelu Lukaku utelatt fra United-troppen til Kristiansund-kampen.

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær har med Paul Pogba i troppen til tirsdagens treningskamp mot Kristiansund i Oslo.

Ole Gunnar Solskjær har tatt ut 26 spillere i Manchester Uniteds tropp til tirsdagens treningskamp mot Kristiansund. Romelu Lukaku er ikke med i troppen.

Den belgiske spissen har slitt med spilletid i sesongoppkjøringen som følge av skadeproblemer. I tillegg er 26-åringen kraftig koblet til italienske Inter og Juventus.

Romelu Lukaku blir ikke å se på Ullevaal stadion tirsdag.

Pogba med

Eric Bailly er som ventet ikke med i troppen i tirsdagens kamp på Ullevaal. Forsvarsspilleren pådro seg en kneskade mot Tottenham torsdag. I troppen finnes det flere store navn, som deriblant Paul Pogba, David de Gea og Marcus Rashford.

Pogba har tidligere sagt at han ønsker seg bort. Franskmannen er ønsket i Real Madrid, men en overgang har latt vente på seg.

Solskjær har tatt ut hele fire målvakter til tirsdagens kamp. Lee Grant er tilbake etter en skade. I tillegg er de Gea, Sergio Romero og Joel Pereira mulige valg mellom stengene.

– Det er sannsynlig at det blir mange bytter på Ullevaal siden spilletid og kamptrening er ekstremt viktig på denne tiden, varsler klubben på sitt nettsted.

Hele er hele troppen: David de Gea, Lee Grant, Joel Pereira, Sergio Romero, Diogo Dalot, Phil Jones, Victor Lindelöf, Marcos Rojo, Luke Shaw, Chris Smalling, Axel Tuanzebe, Aaron Wan-Bissaka, Ashley Young; Fred, Angel Gomes, Daniel James, Jesse Lingard, Juan Mata, Nemanja Matic, Scott McTominay, Andreas Pereira, Paul Pogba; Tahith Chong, Mason Greenwood, Anthony Martial, Marcus Rashford.

Nærmer seg utsolgt

Mandag formiddag var det kun 700 ledige billetter til oppgjøret på Ullevaal, opplyste Svein Graff i NFF overfor NTB. Det betyr at det er solgt godt over 24.000 billetter.

Til onsdagens oppgjør mellom kvinnelagene til Vålerenga og Manchester United er det solgt 6800 billetter. Det er norsk rekord for en klubbkamp for kvinner. I mars var 5855 tilskuere til stede da Barcelona sendte LSK Kvinner ut av kvartfinalen i mesterligaen på Åråsen.

Kvinnekampen spilles på Vålerengas hjemmebane.