Wolff Eikrem takker Hareide i Malmö-avskjedshilsen

Forlater den svenske klubben ved nyttår.

Magnus Wolff Eikrem og daværende Malmö-trener Åge Hareide i 2015.

Magnus Wolff Eikrem forlater Allsvenskan-klubben Malmö når kontrakten hans går ut ved nyttår. Fredag takket han klubben og supportere i en avskjedshilsen.

27-åringen kom til Malmö FF i 2015. Det skjedde etter et kort og skuffende Premier League-opphold i Cardiff. Han vant to seriegull med den svenske storklubben. I debutsesongen fikk han også prøvd seg i mesterligaens gruppespill.

– Når jeg titter tilbake på min tid i Malmö er det fremgang jeg vil huske. Det første året gikk vi til gruppespill i mesterligaen, og de to andre årene vant vi seriegull. Det har vært tre fremgangsrike år for klubben. Man kan ikke få så mye mer egentlig, innleder Wolff Eikrem i hilsenen som er publisert på klubbens hjemmeside.

– Å vinne så mye sammen med kompisene i spillertroppen har vært fantastisk, la han til.

Les også

Magnus Eikrem bekrefter at han vurderer å komme hjem neste sesong

Eikrem trekker spesielt fram Åge Hareide, som hentet midtbanespilleren til klubben, før han ble dansk landslagssjef.

– Jeg vil takke alle supporterne som har vært magiske under min tid i klubben. Å kjenne deres støtte er fantastisk. Jeg vil også takke lederne i klubben. Spesielt Åge Hareide, som hentet meg hit, og Allan Kuhn som jeg hadde et fantastisk samarbeid med i 2016-sesongen, som betydde litt ekstra for meg, sa Eikrem.

I fjor ble Eikrem kåret til Allsvenskans beste spiller, men i år har han slitt benken.